Cum am văzut un film 3D pe telefon cu ochelarii AVATAR

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabilii de la Carrefour mi-au trimis un colet. Îl deschid şi văd o cutie pe care scrie “AVATAR”. Eu, în nimicnicia mea de om pentru care tehnica este o continuă mirare :)), am crezut că este ceva legat de celebrul film. Numai că nu era chiar aşa. Adică, mă rog, era parţial aşa, căci vorbim totuşi despre 3D :D Era dispozitivul pe care îl vedeţi mai jos şi cu care arăt de zici că mă pregătesc de ceva război intergalactic :))

IMG_7320

Oficial se numesc ochelarii AVATAR. Nu m-am prins din prima ce fac, aşa că am citit instrucţiunile. Şi am prestat după cum urmează: mi-am descărcat – căci sunt mare fan al istoriei Imperiului Roman – pe telefon un filmuleţ 3D cu Zidul lui Hadrian, am pornit filmuleţul, am instalat telefonul în dispozitiv şi am văzut în 3D. Ceea ce mi-a plăcut la modul corespunzător, desigur :))

Vă dau informaţiile pe care le-am primit despre ochelarii AVATAR, căci aşa este frumos, să le ştiţi şi pe astea :)

ochelari avatar 1ochelari avatar 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)