În sfârşit! Avem şi noi un Guvern de Poveste!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Credeam că nu o să ajung să trăiesc vremurile astea… În care avem un prim-ministru onest, dârz, viteaz şi corect, care se gândeşte doar la binele nostru. Vremuri în care avem un ministru al Educaţiei Naţionale, care este cu adevărat un personaj care poate inspira tinerele generaţii. Iar despre ministrul Finanţelor Publice, ce să vă mai zic? Aţi fi crezut vreodată că o să avem un asemenea om în fruntea unuia din cele mai grele ministere ever?

Trăim vremuri frumoase, tovarăşi! Să ne bucurăm de ele! Şi să încercăm să uităm de lumea reală, cu prim ministru real, cu miniştri reali şi cu politicieni al căror nume ar trebui uitat de orice poveste scrisă sau nescrisă încă… Pentru că, dragilor, lumea perfectă despre care v-am vorbit este doar lumea cărţilor :) Unde totul este posibil şi, tocmai de aceea, mult mai frumos!

Salut cu drag iniţiativa “Citeşte poveşti” a celor de la Editura ALL, în colaborare cu agenția de publicitate NEXT Advertising şi Raluca Băraru. Cu menţiunea că îi felicit că, din nou, ai ieşit din tiparul să-i zicem clasic de comunicare şi ne surprind cu de astea :)

Print

Print

Print

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)