Foarte tare ideea cu “Colindele marcom”, aşa că vă invit la #ADmistiţiu!

Când m-a sunat Dana de la pastel să îmi spună despre #ADmistiţiu, nu prea am înţeles din prima care e fază. Adică, pardon, am înţeles din prima, doar că mi se părea prea şuie ideea, aşa că am rugat-o să îmi trimită dovada, cum ar veni, ca să înţeleg cam cum devine chestiunea pusă în practică. Şi mi-a trimis. Şi am început să ascult “colindele marcom”. Şi am început să râd. Cu drag :))

Căci jur pe barba moşului de Crăciun că nu am avut cum să nu râd şi să apreciez la modul corespunzător ideea asta! Ascultaţi şi voi colindele de mai jos, cu nişte versuri date dreaqu de simpatice :)) Care vor rezona într-un fel anume dar numai pentru cei care lucrează în industria numită comunicare, aşa, generic.

Dar lăsaţi că sunt mişto tare colindele, ideea cu “să lăsăm certurile şi supărările de Sărbători şi să ne colindăm reciproc avantajos” mi se pare excelentă! Şi aş vrea să văd cât mai multe agenţii, oameni de comunicare, freelanceri, bloggeri şi oricine mai doreşte cum se implică în această iniţiativă şi cum îşi dau dedicaţii de nu se văd unii altora, cum ar veni :))

Şi, pentru că sunt din gaşca celor care aplică ce zic, nu doar o ard teoretic, uite că fac şi eu o dedicaţie unui om pe care, deşi nu pare, aşa la prima vedere, îl respect pentru tot ce a făcut în zona de blogging şi cu care, din diverse motive, am ajuns la o anumită răceală relaţională, ca să îi zic aşa. Drept pentru care îi fac lui Zoso dedicaţia de mai jos. Să fie primit! :D

Vă dau mai multe detalii despre iniţiativa #ADmistiţiu mai jos. Cu rugăminte, agăin, să vă apucaţi şi voi de colindat pe cei cu care aţi avut unele, altele de împărţit. Dacă vă ţine, desigur :D

admistitiu 1admistitiu 2

Iar aici aveţi playlistul cu colindele cu pricina, pe care vă invit să le ascultaţi, căci sunt de mare angajament!

Un comentariu la “Foarte tare ideea cu “Colindele marcom”, aşa că vă invit la #ADmistiţiu!

  1. Mihaela Reply

    Ideea in sine e foarte tare si mult mai eficienta decat o felicitare electronica. Ca sa nu mai zic ca e binevenita in aceasta perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.