V-aţi cumpăra DVDul cu “Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu”?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Există cei care au prins, fiind de diferite vârste, mizerie de regim ceauşist. Şi sunt blând când zic aşa, foarte blând… Şi sunt cei care nu au prins mizeria de regim ceauşist. Şi sunt blând când zic aşa, foarte blând… Recomand ambelor categorii DVDul cu “Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu”. Are rost să explic de ce vi-l recomand?

autobiografie ceausescu 1autobiografie ceausescu 2

Dvd cover 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “V-aţi cumpăra DVDul cu “Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu”?”

  1. Am trait in acea perioada, am tot documentarul in cap. Nu doresc si nici nu simt nevoia sa revad acele imaginii. Acest documentar este bun pentru copii care nu au apucat acea perioada si consider ca acest documentar le-ar deschide putin mintile ca sa-si dea seama de libertatea care o au acum.

  2. Credeti ca acum este mai bine ? avem libertate tot ce ne trebuie, cum erau crescut copii acum 30 de ani si ce ieseau din ei uitati-va astazi cum sunt drogati, fara viitor fara o meserie din care sa isi castige painea. Nu il plangem nu il vrem inapoi dar traim cu gandu la vremea aia deci ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)