Cred că ar trebui să spun câteva cuvinte…

Astăzi fac 40 de ani. Şi unii mi-au spus că ar trebui să scriu nişte cuvinte înţelepte pe blog. Pentru că, cică, aşa se face. Cumva să bifez acest moment al intrării în vârsta înţelepciunii sau ceva. Doar că mi-e greu să fac asta. Din două motive mari şi late.

1. Nu simt că vârsta asta schimbă mare lucru în ceea ce mă priveşte. Pentru că niciodată nu mi-a păsat decisiv de ce vârstă am. Poate pentru că, încă din liceu, eu spuneam celor apropiaţi că mă pregătesc intens să devin un bunic formidabil. Aşa că nici o vârstă nu îmi pune probleme, căci fiecare an este un pas mai aproape către obiectivul final bunicesc, pe care mi l-am propus. Aşa că ce cuvinte înţelepte să vă spun eu, fără să pară o forţare? :)

2. Pe măsură ce îmbătrânesc, îmi dau seama că există un singur cuvânt (de fapt, ar trebui să îl scriu aşa: Cuvânt), pe care să îl simt că ar putea exprima în cel mai bun mod cu putinţă înţelepciunea pe care, să spunem, am acumulat-o până acum. Iar acest Cuvânt este categoric: Familia.

Unii mă laudă că am realizat nu ştiu ce în blogging. Le mulţumesc, dau din umeri şi trec mai departe. Alţii mă laudă că am făcut nu ştiu ce în domeniul antreprenorial. Le mulţumesc, dăm mâna şi trec mai departe. Alţii îmi spun că aşa şi pe dincolo, tot pe sistem de laudă. Zâmbesc, zic merci şi trec mai departe.

Şi trec mai departe nu pentru că nu aş aprecia ce îmi spun ei, ba dimpotrivă, mă bucură să aud astfel de cuvinte. Dar trec mai departe pentru că nimic, absolut nimic din ce am făcut eu în viaţa mea de până acum nu se compară cu cea mai mare reuşită: familia mea. O reuşită la care eu sunt doar o mică parte, dar de această mică parte sunt mai mândru decât de toate celelalte chestiuni la un loc :)

Aşa că, dragilor, vreţi nişte cuvinte pline de înţelepciune, acum, când fac 40 de ani? Nu o să le primiţi. Sau, dacă acceptaţi, vă spun doar atât: aveţi grijă de cei dragi vouă, de familia voastră, căci nimeni şi nimic nu contează mai mult în viaţa asta, care trece, pârdalnica, repede :)

Vă pupez şi vă mulţumesc pentru cele foarte multe urări :)

17 comentarii la “Cred că ar trebui să spun câteva cuvinte…

 1. Diana Răspunde

  La multi ani, Cristi! Atunci hai sa combinam: iti urez ca fiecare membru al familiei tale sa se bucure la fel de mult cum ne bucuram noi, la articolele tale!

  • Simion Răspunde

   Un simplu la multi ani nu cred ca inseamna nimic, in schimb, iti doresc multa sanatate si multa putere pentru a avea grija de familia ta.

 2. Ana Maria Tatucu Răspunde

  La multi ani inca o data si foarte bine punctata treaba cu familia.

 3. zoltybogata Răspunde

  La Mulți Ani și multă sănătate, să ști că ești mai mare de cât mine cu 17 zile, Multă sănătate

 4. Serb Ionel Răspunde

  Finalul mi-a placut …
  La Multi Ani !

 5. Sabina Răspunde

  Sa ramai mereu un copil nebun :) La multi ani!

 6. newparts Răspunde

  La Multi Ani !
  Multa sanatate si implinirea dorintelor alaturi de cei dragi stimabile :)

 7. Grigore Ciascai Răspunde

  Să fii sănătos şi fericit, ca să-i poţi face fericiţi şi pe alţii. Să ai parte de bucurii şi să-ţi îndeplineşti visele alături de minunata ta familie.
  La mulţi ani!

 8. Ina Răspunde

  Multi ani alaturi de familie!

 9. Soacra Răspunde

  La multi ani.

 10. Petre Răspunde

  La multi ani si la multe impliniri marete !

 11. Anke Răspunde

  La multi, multi ani!

 12. Alex Răspunde

  La multi ani alaturi de familia ta! Sa petreceti cat mai multe clipe placute impreuna si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

 13. Ioana Răspunde

  La multi ani fericiti ! Si sa stii că vârsta nu înseamnă un număr.

 14. Mihaela Răspunde

  La multi, multi ani sanatosi ca sa te poti bucura in voie de cei dragi si ei de tine!
  Sunt de acord ca familia e cel mai important si mai frumos lucru pe care il realizam in viata asta.

 15. carolina Răspunde

  Intr-adevar, familia este cea mai importanta, restul vine si pleaca. Mult succes in continuare!

 16. Andreea 28 Răspunde

  la multi ani alaturi de familie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: