Cred că ar trebui să spun câteva cuvinte…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Astăzi fac 40 de ani. Şi unii mi-au spus că ar trebui să scriu nişte cuvinte înţelepte pe blog. Pentru că, cică, aşa se face. Cumva să bifez acest moment al intrării în vârsta înţelepciunii sau ceva. Doar că mi-e greu să fac asta. Din două motive mari şi late.

1. Nu simt că vârsta asta schimbă mare lucru în ceea ce mă priveşte. Pentru că niciodată nu mi-a păsat decisiv de ce vârstă am. Poate pentru că, încă din liceu, eu spuneam celor apropiaţi că mă pregătesc intens să devin un bunic formidabil. Aşa că nici o vârstă nu îmi pune probleme, căci fiecare an este un pas mai aproape către obiectivul final bunicesc, pe care mi l-am propus. Aşa că ce cuvinte înţelepte să vă spun eu, fără să pară o forţare? :)

2. Pe măsură ce îmbătrânesc, îmi dau seama că există un singur cuvânt (de fapt, ar trebui să îl scriu aşa: Cuvânt), pe care să îl simt că ar putea exprima în cel mai bun mod cu putinţă înţelepciunea pe care, să spunem, am acumulat-o până acum. Iar acest Cuvânt este categoric: Familia.

Unii mă laudă că am realizat nu ştiu ce în blogging. Le mulţumesc, dau din umeri şi trec mai departe. Alţii mă laudă că am făcut nu ştiu ce în domeniul antreprenorial. Le mulţumesc, dăm mâna şi trec mai departe. Alţii îmi spun că aşa şi pe dincolo, tot pe sistem de laudă. Zâmbesc, zic merci şi trec mai departe.

Şi trec mai departe nu pentru că nu aş aprecia ce îmi spun ei, ba dimpotrivă, mă bucură să aud astfel de cuvinte. Dar trec mai departe pentru că nimic, absolut nimic din ce am făcut eu în viaţa mea de până acum nu se compară cu cea mai mare reuşită: familia mea. O reuşită la care eu sunt doar o mică parte, dar de această mică parte sunt mai mândru decât de toate celelalte chestiuni la un loc :)

Aşa că, dragilor, vreţi nişte cuvinte pline de înţelepciune, acum, când fac 40 de ani? Nu o să le primiţi. Sau, dacă acceptaţi, vă spun doar atât: aveţi grijă de cei dragi vouă, de familia voastră, căci nimeni şi nimic nu contează mai mult în viaţa asta, care trece, pârdalnica, repede :)

Vă pupez şi vă mulţumesc pentru cele foarte multe urări :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Cred că ar trebui să spun câteva cuvinte…”

  1. Să fii sănătos şi fericit, ca să-i poţi face fericiţi şi pe alţii. Să ai parte de bucurii şi să-ţi îndeplineşti visele alături de minunata ta familie.
    La mulţi ani!

  2. La multi, multi ani sanatosi ca sa te poti bucura in voie de cei dragi si ei de tine!
    Sunt de acord ca familia e cel mai important si mai frumos lucru pe care il realizam in viata asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)