Studiu: 91% dintre români intervievaţi folosesc Internetul zilnic

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte interesant studiul Cult Market Research și Ericsson. Vă dau mai jos toate informaţiile primite cu rugămintea să vă faceţi câteva minute să le citiţi, căci mare nevoie – zic – avem de astfel de studii. Nu de alta, dar ca să avem confirmarea faptului că, în ciuda unor „virgule” tehnologice, per total mergem înainte :)

studiu cult research 1studiu cult research 2studiu cult research 3

Studiu Societatea Permanent Conectata (2)Studiu Societatea Permanent Conectata (3)Studiu Societatea Permanent Conectata (4)Studiu Societatea Permanent Conectata (5)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Studiu: 91% dintre români intervievaţi folosesc Internetul zilnic”

 1. E diferenta mare intre „91% folosesc internetul” si „91% dintre cei intervievati folosesc internetul”, mai ales ca, daca nu ma insel, suntem cam ultimii din UE la capitolul penetrarea internetului.

  1. Normal ca esti din alt film. Tu iti cistigi existenta pe internet.
   Din pacate, va mai dura pina cind Romania va putea pune la dispozitia oamenilor muncii din fabrici si de la sate programe, aplicatii, apps, scripturi, chestii de astea care sa le maximizeze randamentul la locul de munca.
   Uite, in tarile dezvoltate vacile sint mulse online, cu smartfonu. Batozele si combinele aduna recoltele prin GPS in timp ce tractoristii invata C++. Sorele medicale schimba plosca pacientilor prin realitate virtuala. Pina si spovedania si impartasania se fac prin protocol UDP.
   Musai sa ne tinem IT-istii si programatorii in tara, daca vrem sa tinem pasul cu UE.

 2. Pe toate drumurile europene din Romania (nu zic de autostrazi ca n-am prea avut parte de ele) am intalnit carute cu cai. Asta e realitatea. La fel sta treaba si pe internet. Chiar daca unii au net si in ochelari, marea majoritate a romanilor folosesc internetul doar pentru a taia frunze la caini.

 3. Tot ce imi spune acest articol este ca cele 2 companii care au facut studiul nu sunt de incredere pentru ca esantionul nu este reprezentativ la nivel national, desi il prezinta ca fiind.
  Concluzia corecta este „91% dintre persoanele intervievate din mediul urban, cu varste cuprinse intre 16-44, care dispun de un laptop si/sau un smartphone si acces permanent la Internet, folosesc internetul zilnic”.

 4. Doar 44% cred ca mijloacele de transport ar putea fi imbunatatite ( prin tehnologie)?

  Ori ma plimb eu doar in autobuzele in care lumea se plange continuu ori exista si alt mod decat cel tehnologic de a imbunatati transportul in comun. Inca nu e punctual si comod, pe rutele aglomerate.

 5. Pingback: Noutăți în Social Media – 15 decembrie 2014 | Marketing20

 6. Pingback: Ştirile din Coconul Online 10 – 16 Decembrie 2014 | Butterfly Media Group Blog

 7. Pingback: Mediu Online in Romania 2014

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)