Studiu: 91% dintre români intervievaţi folosesc Internetul zilnic

Foarte interesant studiul Cult Market Research și Ericsson. Vă dau mai jos toate informaţiile primite cu rugămintea să vă faceţi câteva minute să le citiţi, căci mare nevoie – zic – avem de astfel de studii. Nu de alta, dar ca să avem confirmarea faptului că, în ciuda unor „virgule” tehnologice, per total mergem înainte :)

studiu cult research 1studiu cult research 2studiu cult research 3

Studiu Societatea Permanent Conectata (2)Studiu Societatea Permanent Conectata (3)Studiu Societatea Permanent Conectata (4)Studiu Societatea Permanent Conectata (5)

13 comentarii la “Studiu: 91% dintre români intervievaţi folosesc Internetul zilnic

 1. Dan Răspunde

  E diferenta mare intre „91% folosesc internetul” si „91% dintre cei intervievati folosesc internetul”, mai ales ca, daca nu ma insel, suntem cam ultimii din UE la capitolul penetrarea internetului.

 2. zoltybogata Răspunde

  Toată ziua stau pe net. Multă sănătate

 3. marius Răspunde

  Greu de crezut ca doar 9% din cei 20 milioane de romani nu folosesc internetul….

 4. Cristian China-Birta Răspunde

  Am modificat titlul. Mie mi se părea evident că se referă doar la cei din studiu, dar mno, se pare că sunt din alt film.

  • Corson Răspunde

   Normal ca esti din alt film. Tu iti cistigi existenta pe internet.
   Din pacate, va mai dura pina cind Romania va putea pune la dispozitia oamenilor muncii din fabrici si de la sate programe, aplicatii, apps, scripturi, chestii de astea care sa le maximizeze randamentul la locul de munca.
   Uite, in tarile dezvoltate vacile sint mulse online, cu smartfonu. Batozele si combinele aduna recoltele prin GPS in timp ce tractoristii invata C++. Sorele medicale schimba plosca pacientilor prin realitate virtuala. Pina si spovedania si impartasania se fac prin protocol UDP.
   Musai sa ne tinem IT-istii si programatorii in tara, daca vrem sa tinem pasul cu UE.

 5. Tudor Răspunde

  Pe toate drumurile europene din Romania (nu zic de autostrazi ca n-am prea avut parte de ele) am intalnit carute cu cai. Asta e realitatea. La fel sta treaba si pe internet. Chiar daca unii au net si in ochelari, marea majoritate a romanilor folosesc internetul doar pentru a taia frunze la caini.

 6. Adrian Răspunde

  Tot ce imi spune acest articol este ca cele 2 companii care au facut studiul nu sunt de incredere pentru ca esantionul nu este reprezentativ la nivel national, desi il prezinta ca fiind.
  Concluzia corecta este „91% dintre persoanele intervievate din mediul urban, cu varste cuprinse intre 16-44, care dispun de un laptop si/sau un smartphone si acces permanent la Internet, folosesc internetul zilnic”.

 7. Diana Răspunde

  Doar 44% cred ca mijloacele de transport ar putea fi imbunatatite ( prin tehnologie)?

  Ori ma plimb eu doar in autobuzele in care lumea se plange continuu ori exista si alt mod decat cel tehnologic de a imbunatati transportul in comun. Inca nu e punctual si comod, pe rutele aglomerate.

 8. Mediu Online in Romania 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: