Haideţi să le susţinem pe fetele noastre în seara asta, în meciul cu Norvegia!

Echipa feminină de handbal a României joacă în seara asta cu Norvegia. Un prim meci dintr-o grupă foarte grea de la Campionatul European. Poate unii dintre voi nu vă daţi seama cât de mult contează o încurajare din partea voastră, câteva cuvinte prin care să le uraţi succes. Poate că unii dintre voi nu realizaţi cât de important pentru fetele noastre să ştie că suntem alături de ele, chiar dacă suntem la sute de km distanţă. Poate că unii dintre voi nu înţelegeţi cât de tare le ajută pe fete să ştie că noi, cei de acasă, le ţinem pumnii.

Haideţi în seara asta, de la 19.15, pe TVR 2 şi TVR HD să „jucăm” alături de fetele noastre! Să le încurajăm, să strigăm „Hai, România!”, să ştie că suntem în aceeaşi echipă cu ele.

Pentru că ele reprezintă România, ne reprezintă pe noi. Iar noi, cei de acasă, trebuie să le arătăm că suntem mânndri de asta!

Scrieţi pe blogurile voastre, anunţaţi-vă susţinerea pe facebook, pe twitter, pe unde mai puteţi, folosind htagul #HaiRomania. Dar numai dacă simţiţi cu adevărat că vreţi să strigaţi „Hai, România!” :)

Ada Nechita, una din jucătoarele de bază ale naţionalei, vă adresează aceeaşi invitaţie.

Şi, dacă vreţi să vedeţi cum a fost atmosfera înainte de plecarea naţionalei spre competiţie, aveţi filmuleţul de mai jos, de la şedinţa tehnică, via Cătălin Striblea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Haideţi să le susţinem pe fetele noastre în seara asta, în meciul cu Norvegia!”

  1. nu ne-ai mai ”chemat” la meciul cu Danemarca! si ce meci!
    adevarul e ca daca dupa meciul cu novegiencele cineva ne-ar fi propus un punct cu danezele, l-am fi acceptat cu amindoua miinile, insa acum sintem suparati ca am facut doar egal
    Hai Romania!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)