Invitaţie deschisă pentru clujeni la antrenamentul echipei naţionale de handbal

Echipa naţională feminină de handbal a României va participa la Campionatul European de Handbal, care va avea loc între 7 – 21 decembrie în Ungaria şi Croaţia. Avem o grupă masivă, ca să nu spun altfel, pentru că o să jucăm cu Norvegia (de cinci ori campioană europeană, ultima dată în 2010), Danemarca (de trei ori campioană europeană) şi cu Ucraina. Va fi greu, dar tocmai de aceea va fi frumos când fetele noastre vor învinge :)

Tricolorele sunt la Cluj-Napoca în aceste zile. Şi nu le-ar strica deloc puţină încurajare din partea suporterilor. De aceea, dragi clujeni, vă adresez invitaţia deschisă de mai jos. În speranţa că o să mergeţi în număr mare să le salutaţi pe fetele noastre înainte de deplasarea către Campionatul European :)

Joi, 04.12.2014, de la ora 18.30, în noua sala polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc un antrenament al echipei naționale deschis publicului. Toți cei care vor dori să le vadă pe fetele noastre la ultimul antrenament înainte de a 10-a participare la Campionatul European sunt bineveniți să ia loc în tribunele noii săli din Cluj Napoca

Programul meciurilor, care vor fi transmise de TVR:

7 decembrie, ora 19.15: România – Norvegia

9 decembrie, ora 19.15: România – Danemarca

11 decembrie, ora 19.15: România – Ucraina

#HaiRomania

slide_5

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)