#CeVrăjiMaiFacBloggerii Lucian Mîndruţă o arde cu milioane de vizualizări

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiu că aveţi mixed feelings despre musiu Lucian Mîndruţă. Căci şi eu simt la fel. Dar, ca parte a acestei constatări, există partea plină a paharului, care înseamnă, cel puţin în acest caz, că stimabilul a făcut ceva succese pe linie de filmuleţe pe care le-a făcut cu mânuţele alea două şi care mie mi-au cam plăcut.

De aceea, cei de la Asociaţia Română de Relaţii Publice (care – mi se şopteşte în cască – se vor apleca din ce în ce mai mult asupra social media) l-au invitat pe Lucian să le spună cum şi de ce a făcut ce a făcut. Marți, 9 decembrie, între orele 18:00-20:00,la Sala de Consiliu a BCUB, str. Boteanu nr.1, București. Dacă vă tentează să participaţi, daţi un mail pe arrpoffice at gmail.com ca să primiţi mai multe informaţii.

lucian mandruta arpr

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii Lucian Mîndruţă o arde cu milioane de vizualizări”

  1. Pingback: Nu m-am prins de ce râdeţi de Mîndruţă că este consultant social media - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)