Recomandare: Zâmbete de Crăciun de la Pici cu Lipici

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, ştiu, trăim în era digitală, când toată lumea poate face fotografii, miliarde de fotografii, pe care le pune pe un hard şi de care cam uităm, de ce să nu o recunoaştem :) Numai că, vedeţi voi, atunci când te laşi pe mâna unor profesionişti, măcar o dată pe an, altfel se văd lucrurile. Vă recomand, de aceea, să încercaţi să mergeţi la cei de la Pici cu Lipici şi să vedeţi ce înseamnă să ai o amintire făcută profi. Vă rog chiar să veniţi să îmi bateţi obrazul dacă nu vă place. Dar simt intens că riscul este practic inexistent :D

Zambete de Craciun (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Recomandare: Zâmbete de Crăciun de la Pici cu Lipici”

  1. Imi place ideea de a avea fotografii facute de un profesionist. Iar reclama pe care si-a facut-o acest fotograf e super pentru ca si-a scris preturile ! Am vazut o multime de reclame si nici una nu avea specificat acest ”amanunt” care mi se pare esential.

    1. Să ştii că printre cele mai frumoase amintiri foto cu toata familia aşa le-am obţinut, mergând în studio la profesionişti :) Cât despre faza cu preţul la vedere, ai dreptate, nu m-am gândit la asta. Dar clar e bine să ştii la ce să te aştepţi şi să poţi să îţi faci planul în funcţie de asta :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)