Recomandare: Zâmbete de Crăciun de la Pici cu Lipici

Da, ştiu, trăim în era digitală, când toată lumea poate face fotografii, miliarde de fotografii, pe care le pune pe un hard şi de care cam uităm, de ce să nu o recunoaştem :) Numai că, vedeţi voi, atunci când te laşi pe mâna unor profesionişti, măcar o dată pe an, altfel se văd lucrurile. Vă recomand, de aceea, să încercaţi să mergeţi la cei de la Pici cu Lipici şi să vedeţi ce înseamnă să ai o amintire făcută profi. Vă rog chiar să veniţi să îmi bateţi obrazul dacă nu vă place. Dar simt intens că riscul este practic inexistent :D

Zambete de Craciun (Small)

2 comentarii la “Recomandare: Zâmbete de Crăciun de la Pici cu Lipici

  1. Ioana Răspunde

    Imi place ideea de a avea fotografii facute de un profesionist. Iar reclama pe care si-a facut-o acest fotograf e super pentru ca si-a scris preturile ! Am vazut o multime de reclame si nici una nu avea specificat acest ”amanunt” care mi se pare esential.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Să ştii că printre cele mai frumoase amintiri foto cu toata familia aşa le-am obţinut, mergând în studio la profesionişti :) Cât despre faza cu preţul la vedere, ai dreptate, nu m-am gândit la asta. Dar clar e bine să ştii la ce să te aştepţi şi să poţi să îţi faci planul în funcţie de asta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: