25.04.2017

Foto-reportaj de la repetiţia byron – Electric Marching Band

Trust me când vă spun că ar fi mare, mare, mare păcat să rataţi concertul byron – Electric Marching Band, de pe 2 decembrie, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca. Şi vă mai spun că nu mai sunt multe bilete, aşa că grăbiţi-vă!

De ce vă recomand acest concert? Oho, din foarte multe motive. Începând cu faptul că băieţii de la byron îmi sunt tare dragi, în special pentru că musiu Dan este de mega comitet (a se citi ne-am băut nişte multe beri împreună :D). Apoi pentru că o să fie o combinaţie trăznet între muzica trupei şi o fanfara militară din Bistriţa, plus nişte alte chestiuni, care o să vă placă la modul corespunzător :)

Eu o să fiu prezent acolo, căci avem onoarea de a fi parteneri cu Kooperativa 2.0, deci ne vedem la Cluuuuuuj! Unde, ca idee, o să avem o lojă a bloggerilor, de unde, fireşte, ne vom bucura de spectacol :)

Şi, dacă tot am fost prezenţi în minunata tabără de fotografie pentru bloggeri #TFB9Lumia930, în Bistriţa, am profitat de ocazie şi am fost la repetiţia trupei cu fanfara. Am auzit câteva aranjamente care mi-au cam plăcut, ca să nu zic mai mult :D

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930 organizat de Foto Union cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac AutoBere Silva și Kooperativa 2.0.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce mic dejun credeţi voi că mi se potriveşte? Alegeţi din 10 variante

Care-i faza cu Zilele Filmului LUX la Bucureşti

2 comentarii

 1. luni, 24 noiembrie 2014, 12:01

  Io deabia aștept să merg la concert, și să nu mă uiți acasă :D .Apoi tot ai zis că trebuie să vii pe la mine la Bogata, acum ai ocazia, te așteptăm cu drag. Multă sănătate

  Răspunde
  • luni, 24 noiembrie 2014, 12:04

   Venim, colegu, să te colindăm! Şi te luăm cu noi la concert, păi cum altfel! :D

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *