Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Foto-reportaj de la repetiţia byron – Electric Marching Band

Trust me când vă spun că ar fi mare, mare, mare păcat să rataţi concertul byron – Electric Marching Band, de pe 2 decembrie, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca. Şi vă mai spun că nu mai sunt multe bilete, aşa că grăbiţi-vă!

De ce vă recomand acest concert? Oho, din foarte multe motive. Începând cu faptul că băieţii de la byron îmi sunt tare dragi, în special pentru că musiu Dan este de mega comitet (a se citi ne-am băut nişte multe beri împreună :D). Apoi pentru că o să fie o combinaţie trăznet între muzica trupei şi o fanfara militară din Bistriţa, plus nişte alte chestiuni, care o să vă placă la modul corespunzător :)

Eu o să fiu prezent acolo, căci avem onoarea de a fi parteneri cu Kooperativa 2.0, deci ne vedem la Cluuuuuuj! Unde, ca idee, o să avem o lojă a bloggerilor, de unde, fireşte, ne vom bucura de spectacol :)

Şi, dacă tot am fost prezenţi în minunata tabără de fotografie pentru bloggeri #TFB9Lumia930, în Bistriţa, am profitat de ocazie şi am fost la repetiţia trupei cu fanfara. Am auzit câteva aranjamente care mi-au cam plăcut, ca să nu zic mai mult :D

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930 organizat de Foto Union cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac AutoBere Silva și Kooperativa 2.0.

2 comentarii la “Foto-reportaj de la repetiţia byron – Electric Marching Band

  1. zoltybogata Reply

    Io deabia aștept să merg la concert, și să nu mă uiți acasă :D .Apoi tot ai zis că trebuie să vii pe la mine la Bogata, acum ai ocazia, te așteptăm cu drag. Multă sănătate

    • Cristian China-Birta Reply

      Venim, colegu, să te colindăm! Şi te luăm cu noi la concert, păi cum altfel! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.