De ce vreau să am cardul contactless MasterCard® PayPass™ de la CEC Bank

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce însemnă, domle, când una din pasiunile tale cele mai înfocate, dacă îmi daţi voi să folosesc această forţare, te face să iei decizii extra-pasiune, ca să zic aşa… Mi se întâmplă des astfel de chestiuni, mai ales când pasiunea despre care vă vorbesc este una din iubirile vieţii mele: rugby.

Adevărata mea întâlnire cu rugbyul a fost una oarecum întâmplătoare, aşa cum se întâmplă de multe ori când ne lovim în viaţă de nişte chestiuni, care apoi ajung să ne ardă într-un mod foarte frumos.

rugby

Ei bine, după 6 ani de la această întâlnire, pot spune cu mâna pe inimă şi cu emoţia inclusă ca TVA :)) că rugby este o parte integrantă a vieţii mele. Şi că, de fiecare dată când văd câte o informaţie legată de rugby, indiferent de contextul în care apare, mi se activează coraconul şi vreau să aflu mai multe.

card contacless 2Fix aşa am reacţionat şi când am primit mailul în care am aflat despre cardul contactless MasterCard® PayPass™ de la CEC Bank. Oricum este interesantă toată faza (vă explic mai jos de ce este una din cele mai faine modalităţi de plată) cu cardul ăsta, dar faptul că am văzut “rugby” m-a făcut să dau “Like” din start, ca să zic aşa :))

Şi ce rugby… Vorbim despre rugby la cel mai înalt nivel, pentru că, dacă aplici până pe 31 decembrie pentru un astfel de card, poţi ajunge la Londra, la Cupa Mondială de Rugby de anul viitor. Eu oricum o să fiu prezent acolo la meciurile României şi pot să vă spun de pe acum că o să fie una din cele mai tari experienţe ever! Rugby. Cupa Mondială. Londra. Ce poate fi mai frumos de atât pentru un iubitor de rugby? :)

Mai puteţi câştiga mingi de rugby semnate de Alexandru Mitu şi tablete. Găsiţi pe siteul www.cardulcontactless.ro toate informaţiile, e mai bine să intraţi acolo să citiţi ce şi cum.

Care sunt avantajele unui astfel de card?

card contacless 1

O să mai povestim pe tema asta. Căci prea se pupă toate în feng shuiul meu, ca să zic aşa :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce vreau să am cardul contactless MasterCard® PayPass™ de la CEC Bank”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)