Foto-reportaj: Cetatea Sucevei este pe cale să devină un loc foarte frumos…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În sfârşit am ajuns şi eu în Cetatea Sucevei. Pentru că este, probabil, cetatea cu o celebritate corespunzătoare în istoria noastră, pe care am reuşit să o evit cu o constanţă de-a dreptul dezarmantă :)) Până în weekendul trecut. Când am ajuns alături de băieţii mei din DreamTeamRO în oraşul moldav.

Cei de acolo mi-au spus că e mai bine că nu am văzut Cetatea înainte. Cică era într-un hal de mi-ar fi venit să plâng… Nu am de unde şti. Dar ce am văzut acum m-a bucurat. Arată bine şi aşa, deşi este în refacere. Dar potenţialul pe care o să îl aibă după finalizarea lucrărilor poate fi fabulos. Zic „poate fi” pentru că, mno, trăim în România şi am văzut multe de astea gen fost-ai lele.

Dar eu sunt optimist. Şi mă încăpăţânez să cred că nu au băgat atâţia bani în refacerea Cetăţii Suceava ca să o ţină degeaba, cum ar veni.

Cam aşa arată Cetatea acuma. Deja e frumuşică. Dar să vedeţi ce o să urmeze… :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)