Oradea City Report, prima aplicaţie de mobil pentru sesizări

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Evident că nu ştiu cum este să fii orădean, adică să locuieşti acolo (apropo, un oraş foarte frumos Oradea, păcat că nu ştie multă lume de pe la noi că e de mers acolo…), dar ce se vede de la distanţă este că acolo se întâmplă lucruri surprinzătoare când vine vorba despre intersecţia, ca să zic aşa, a două lumi, care, teoretic, nu prea se pupă: modernitatea şi administraţia.

Ţin minte ce miraţi am fost, acum câţiva ani, când am auzit că acolo se pot depune online documentele pentru obţinerea paşaportului. Căci, fireşte, aşa ceva la noi în România era Star Trek. Acum văd, via colegii de la digitaldiplomacy.ro (un foarte bun site, vă recomand să îl urmăriţi), că Primăria Oradea a lansat aplicaţia de mobil pentru sesizări, Oradea City Report.

Mno, cum e asta?

oradea city report

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)