Căutăm bloggeri care să îşi închidă blogul în ziua alegerilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dap, suntem câţiva care am decis ca pe 16 noiembrie, când vom merge la vot pentru al doilea tur la prezidenţiale, să ne închidem blogul. Nu ca o formă de protest sau ceva, ci ca pe un îndemn adresat tuturor celor care ajung pe blogul nostru de a merge la vot. Treaba fiecăruia cum votează, dar să meargă să voteze!

Dacă aveţi blog şi vreţi să fiţi şi voi parte din isprava asta, spuneţi în comentarii mai jos (atenţie, cu un mail valid, pe care să vă pot contacta) sau daţi-mi un mail pe cristi.china at gmail.com, până vineri seara. O să primiţi acolo instrucţiuni despre ce şi cum o să se întâmple. Este vorba, fireşte, despre un cod pe care o să îl implementaţi pe blog. Vorbim pe mail mai multe, desigur.

La vot, deci!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

24 thoughts on “Căutăm bloggeri care să îşi închidă blogul în ziua alegerilor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)