Cum a fost la lansarea Tuborg Christmas Brew

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe mine mă ştiţi: când vine vorba despre bere, repede rânjesc fasolea şi deja mă gândesc la degustarea acestei splendide licori :D Aşa că, fireşte, când am primit invitaţia în sticlă (pe bune, în sticlă a venit!) de a mă duce să degust, direct la fabrica, Tuborg Christmas Brew, am răspuns “prezent”, căci datoria, mă înţelegeţi, m-a chemat. Şi pentru că, vă jur, asta face parte din meseria mea, meseria care, desigur, trebuie făcută de cineva, aşa că dacă nu eu, atunci când? :))

Ne-am deplasat la Fabrica Tuborg cu autocarul. Cu hlizelile de rigoare, cu nişte mici caterinci, ştiţi voi, de parcă ne-am dus în excursie cu clasa. Pe drum ne-am intersectat cu stimabilul Cabral, pe care l-am obligat să îşi lase maşina undeva într-o juma de parcare şi să vină cu noi cu autocarul, ca să fie treaba, treabă, mă înţelegeţi :))

Ajunşi la fabrică, am început să vedem numai albastru! Şi jur că încă nu apucasem să dăm pe gât nici o gură de bere. Dar aşa era nuanţa, albastru intens, după cum puteţi vedea în fotografiile de mai jos. Desigur, nu am ratat ocazia să fac nişte selfie cu 1. crăciuniţele Tuborg 2. Moş Crăciunii Tuborg.

Mare veselie la locul faptei. Cum se cuvine, de altfel. Deşi m-a cam surprins un pic toată atmosfera de party, pentru că eu mă aşteptam la o atitudine mai de business, ca să zic aşa. Pentru că, mă înţelegeţi, mergeam la fabrică, ne întâlneam cu ceva şefi, de astea. Dă-i pace. N-am văzut aşa ceva. Căci din momentul în care am coborât din autocar până am plecat de la locul faptei, a fost numai pe hlizeală.

Singurul moment mai de business, ca să zic aşa, a fost discursul şefului mare Tuborg de pe tot globul, care ne-a transmis, pe o plasmă montată într-un decor de un albastru intens :)), cum că România este o piaţă importantă pentru brand şi că se bucură să lanseze şi la noi Tuborg Christmas Brew. Numai că atât a fost partea de business. Căci discursul său s-a încheiat cu o gură de bere în cinstea noastră, după care a început hlizeala. Ce nu s-a mai oprit până la finalul zilei :))

Am pus şi nişte dorinţe în pomul de Crăciun de la locul faptei. Dorinţa mea a fost una simplă: “Viaţa ca o bere rece să fie!“. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră :) Partea faină (şi surprinzătoare a serii) a fost că, dintre toate dorinţele, a fost trasă la sorţi una şi îndeplinită. Mai bine nu vă spun că dorinţa câştigătoare a fost un sejur la Milano, pentru că aţi fi invidioşi că s-a îndeplinit (căci Tuborg chiar o trimite pe câştigătoare la Milano!), aşa că nu vă spun :D

De la Fabrică, am plecat la un pub în Centru Vechi, pentru a analiza degustarea pe care am înfăptuit-o la fabrică, desigur. Cum de la astfel de momente este bine să rămână acolo ce s-a întâmplat (mă înţelegeţi :D), menţionez doar că l-am pus pe Piticu, pentru că tot a vrut să testeze noile mele căşti, să asculte nu muzica lui, ci muzica mea, adică i-am pus un Helloween. Zice că i-a plăcut. Dar io cred că vorbea berea… :))

Vă las cu nişte poze, ca să înţelegeţi mai bine atmosfera. Şi cu menţiunea că puteţi deja găsi Tuborg Christmas Brew în magazine. Sărbăutori Fericite, deci! Dar cu măsură şi cu moderaţie, stimabililor, căci aşa puteţi să vă bucuraţi cel mai bine de această licoare minunată, îndeobşte numită bere :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum a fost la lansarea Tuborg Christmas Brew”

  1. Pingback: RRA şi eSky.ro te trimit la Târgul de Crăciun de la Nürnberg - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)