Burse de 150.000 lei pentru cercetarea cu bere :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe mine, mă ştiţi. Adică nu mă pot abţine să nu rânjesc masiv fasolea când aud de bere. Căci îmi place atât de mult această licoare splendidă încât mă binedispun instant numai când aud de acest concept majestic :)) E drept că, din când în când, râd doar că aşa sunt eu. Căci chestiunea, aşa cum puteţi vedea mai jos, este chiar foarte serioasă. Adică, bref, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție pune la bătaie 150.000 lei sub formă de burse de cercetare asupra efectelor pe care consumul moderat de bere îl are asupra sănătăţii.

Până acum, am văzut două studii foarte interesante, realizate cu ajutorul acestor burse, anii trecuţi. Adică faza cu spulberarea mitului cu “berea face burtă“, precum şi un excelent studiu din perspectiva neuromarketingului.

bere 1bere 2bere 3

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)