Am aflat reţetele Lay’s de la Puya şi Cabral, aceşti moşi din balconul din The Muppets…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă vă bate gândul să contestaţi ce am zis în titlu, ia staţi un pic şi uitaţi-vă la modul exemplar în care Cabral şi Puya, cei doi corifei ai reclamelor din campania Reţele Lay’s, s-au comportat la evenimentul în care am aflat, desigur, care au fost reţetele cu pricina. După ce vedeţi pozele mai povestim.

IMG_6542

IMG_6545

Mno, ziceţi că nu seamănă cu cei doi moşi din The Muppets :)) Dreaqu de simpatici amândoi :D Başca faptul că MC-ul Bogdan Nicolai zici că era Kermit, adică pus permanent pe treabă serioasă, dar îi ieşea doar caterincă =))

Dap, am râs şi am caterincizat la evenimentul cu pricina, aşa cum facem, de altfel, de fiecare dată când ne adunăm sub umbreala Lay’s, un brand care a reuşit, cel puţin pe linie de blogosferă, să creeze acel feng shui care înseamnă că ne simţim bine împreună. Iar asta, stimabililor, nu e puţin lucru. Deloc chiar!

Aveţi mai jos şi varianta oficială, ca să nu rămâneţi, totuţi, cu imaginea The Muppets, cât m-a  dus pe mine capul să înţeleg :))

retetele laysretetele lays 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)