Prezint Gala Internetics 2014 alături de George Buhnici :D

În ultima vreme, nuş cum s-a făcut (cel mai probabil pentru că sunt foarte bun la astfel de chestiuni :D), dar am avut onoare să prezint (să fiu gazdă, MC sau cum se mai zice) multe evenimente. Nu am stat să analizeze de ce primesc astfel de invitaţii (cel mai probabil pentru că sunt foarte bun la astfel de chestiuni :D), dar de bucurat, m-am bucurat, categoric. Pentru că mă simt ca peştele în apă pe scenă, vorbind celor prezenţi şi jucând rolul de MC (gazdă sau cum i se zice). Lumea zice că mi se potriveşte. Şi cine sunt eu să spun lumii că nu are dreptate? :D

Aş minţi să vă spun că nu am fost teribil de plăcut surprins când am primit mailul în care eram invitat să prezintGala Internetics 2014, alături de Măria Sa Tehnologicus Automobilus Maximux, George Buhnici. Am citit de două ori mailul, ca să fiu sigur că despre mine este vorba :)) Şi am acceptat cu mare, mare, mare drag. Şi cu maximă onoare.

Aşa că ne vedem pe 12 noiembrie, de la 19.30, la Halele Carol. Dacă vreţi să ne vedem la locul faptei, puneţi mâna pe tastatură şi daţi un mail pe teodora.calin at institute.ro, ca să puteţi cumpăra un bilet. Este doar 150 de lei, aşa că aş vrea să vă văd acolo, ca să fiţi alături de – permiteţi-mi această expresie :D – frişca interneticsului românesc :))

Aşa, ca să ştiţi ce vă aşteaptă, vă raportez că au fost înscrise în competiţie 169 de lucrări din partea a 37 de participanţi. Deci juriul a avut de lucru, motiv pentru care mă bucur că nu sunt în locul lor :)) şi că (v-am mai spus asta?) eu doar o să prezint evenimentul :D

internetics

Un comentariu la “Prezint Gala Internetics 2014 alături de George Buhnici :D

  1. Ioana Răspunde

    Exact asa cum spui: esti foarte bun la astfel de chestiuni , de-aia te invită. Si se vede ca o faci cu placere. Azi-mâine o sa te vâneze paparazzi, poate te vad pe coperta Can-can :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: