Prezint Gala Internetics 2014 alături de George Buhnici :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În ultima vreme, nuş cum s-a făcut (cel mai probabil pentru că sunt foarte bun la astfel de chestiuni :D), dar am avut onoare să prezint (să fiu gazdă, MC sau cum se mai zice) multe evenimente. Nu am stat să analizeze de ce primesc astfel de invitaţii (cel mai probabil pentru că sunt foarte bun la astfel de chestiuni :D), dar de bucurat, m-am bucurat, categoric. Pentru că mă simt ca peştele în apă pe scenă, vorbind celor prezenţi şi jucând rolul de MC (gazdă sau cum i se zice). Lumea zice că mi se potriveşte. Şi cine sunt eu să spun lumii că nu are dreptate? :D

Aş minţi să vă spun că nu am fost teribil de plăcut surprins când am primit mailul în care eram invitat să prezintGala Internetics 2014, alături de Măria Sa Tehnologicus Automobilus Maximux, George Buhnici. Am citit de două ori mailul, ca să fiu sigur că despre mine este vorba :)) Şi am acceptat cu mare, mare, mare drag. Şi cu maximă onoare.

Aşa că ne vedem pe 12 noiembrie, de la 19.30, la Halele Carol. Dacă vreţi să ne vedem la locul faptei, puneţi mâna pe tastatură şi daţi un mail pe teodora.calin at institute.ro, ca să puteţi cumpăra un bilet. Este doar 150 de lei, aşa că aş vrea să vă văd acolo, ca să fiţi alături de – permiteţi-mi această expresie :D – frişca interneticsului românesc :))

Aşa, ca să ştiţi ce vă aşteaptă, vă raportez că au fost înscrise în competiţie 169 de lucrări din partea a 37 de participanţi. Deci juriul a avut de lucru, motiv pentru care mă bucur că nu sunt în locul lor :)) şi că (v-am mai spus asta?) eu doar o să prezint evenimentul :D

internetics

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Prezint Gala Internetics 2014 alături de George Buhnici :D”

  1. Exact asa cum spui: esti foarte bun la astfel de chestiuni , de-aia te invită. Si se vede ca o faci cu placere. Azi-mâine o sa te vâneze paparazzi, poate te vad pe coperta Can-can :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)