Eşuez profund când vine vorba să înţeleg siteurile de dating…

Maximum ce reuşeşte un site de dating (oricare, indiferent de naţie, coloratură sau ce şaorma mănâncă) este să îmi stârnească în zâmbet (dar nu unul ironic, de superioaritate şi alte de astea). Dar, desigur, eu fac parte din 1. altă generaţie (pentru care agăţatul se întâmpla oriunde altundeva, dar nu virtual) 2. am ieşit de atât de multă vreme din „câmpul muncii” (am o nevasta absolut fenomenală de 17 ani) încât evident că nu am cum să înţeleg faza asta cu datingul.

Aşa, abrupt spus, cred că orice modalitate de a încerca să îţi găseşti jumătatea este absolut ok, atâta vreme cât, după ce v-aţi dat like şi aţi simţit fluturaşi în stomăcel când aţi văzut al celuilalt avatărel, o luaţi pe varianta lui old school, adică vă întâlniţi live ca să puteţi pune mâna unul pe problema celuilalt, ca să zic aşa. Căci, desigur, între a da un Like şi a da un pupic este o diferenţă ce ţine de ceea ce poporul, în deosebita lui înţelepciune zice aşa: din faţă zimbru, din părţi timbru :D

siteuri dating 1siteuri dating 2

crocodilul tau

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Eşuez profund când vine vorba să înţeleg siteurile de dating…”

 1. Sunt multe site-uri de dating in Romania, majoritatea au succes. Am avut un site de dating dar l-am vandut repede, nu era de mine. Se pot castiga bani frumosi, mai ales daca adaugi optiuni pe care trebuie sa le platesti. In rest, e ca facebook.

 2. In 2006 mi-am cunoscut nevasta din intamplare pe simpatie.ro in 27 iulie, chiar de ziua mea si ne-am casatorit in 28 iulie anul urmator (ca nu ma puteam insura in 27, pica vineri). Eu locuiam in Deva, iar ea era din Bucuresti.
  Eu mi-am facut cont pe site de tembel ;) , sa ma dau cocos si sa ma distrez.
  Pe la 42 de anisori nu aveam nici un gand sa ma insor, eram liber si ferice. ;)
  Pe ea a inscris-o o prietena de-a ei (Claudia, te strang de gat, tu m-ai nenorocit! ;) ).
  In 25 noiembrie 2008 s-a nascut Andrei.
  Daca stiam cat de bine este insurat cu Maria, cred ca nici nu asteptam sa fac varsta legala. ;)
  Mai am o verisoara primara care s-a casatorit (si o duce bine) tot datorita unui site de dating. Ideea este ca, dupa primul contact online, noi ne-am si vazut la fata, am vorbit o scurta vreme pe Messenger si Skype, apoi am venit eu in Bucuresti.

  1. Felicitari – destul de rar sa se intample ceva asemanator – ma refer la o relatie stabila, finalizata cu casatorie si infiintarea unei familii noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)