Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vodafone îţi oferă noul iPhone 6 la 268,99 E cu cu abonamentul RED 49 (P)

De fiecare dată când cei de la Apple lansează o “jucărie” nouă, pe lângă curiozitatea legată de aparat în sine, mă uit cu mare mirare (şi respectul inclus precum TVA, desigur) la vâlvătaia pe care orice astfel de mişcare a monstrului galactic – ca să zic aşa – o stârneşte pe sistem de “pfoai, ce vreau unul…“. Şi îmi dau seama, de fiecare dată, că extrem de puţine branduri reuşesc să facă aşa ceva, să te facă să vrei înainte de a te întreba cu adevărat de ce vrei :)) Mi se pare un marketing genial, dublat – make no mistake – de produse foarte bune. Căci nu ar fi putut să ţină steagul sus, de fiecare dată, dacă nu ar fi venit, de fiecare dată, cu confirmarea în calitatea produsului. Adică, mă înţelegeţi, ar fi mers ulciorul de vreo două ori la apa ofertei, cum ar veni, dar apoi s-ar fi scufundat. Dar aşa, Apple reuşeşte mereu şi mereu să creeze acel teribil orizont de aşteptare. Care, în business, se traduce prin afaceri aţă-n vinclu!

Aşa s-a întâmplat cu noul iPhone 6. Pe care lumea l-a aşteptat cu sufletul la gură (me included). Şi pe care îl puteţi găsi de astăzi la Vodafone. Eu unul v-aş recomanda varianta cu 268,99 E, cu abonamentul RED 49. Dar, desigur, voi ştiţi cum e mai bine pentru voi, puteţi intra pe site să vă faceţi nişte calcule. Eu vă recomand abonamentul acesta pentru că este un pachet special, care include convorbiri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaţionale şi în roaming, precum şi acces pe întreaga perioadă contractuală la TV prin SeeNow powered by Vodafone şi muzică prin Zonga powered by Vodafone.

Aseară am fost la lansarea oficială iPhone 6 la noul magazin Vodafone din Centrul Vechi al Bucureştiului (Lipscani 27). Lansări mai pe seară, ca să zic aşa, au avut loc şi în Timişoara, Iaşi, Braşov şi Cluj-Napoca. Acest nou magazin (situat chiar într-un punct strategic al zonei, chiar la intersecţia Lipscani cu Smârdan, adică în fix buricul Centrului), este unul special. Cu o suprafaţă de 100 mp, la parter are patru puncte de vânzare şi, fireşte, toată gama de terminale, smartphonuri, tablete, gadgeturi şi deviceuri, cu menţiunea că, imediat ce intri, o să vedeţi o “masă rotundă” unde sunt fix 10 tipuri de smartphone. De ce 10? Ne-a spus Mihai Galis, director Vodafone Stores: pentru că 80% din solicitările clienţilor se îndreaptă spre aceste tipuri, aşa că Vodafone a decis să le scoată în faţă.

Faza cea mai faină la acest magazin este că la etaj are un spaţiu de relaxare. Cum abia ce a fost inaugurat (a se citi eram bucluc pe claie pe grămadă acolo :D), nu am putut să simt cu adevărat cam ce înseamnă acest spaţiu. Dar, din goana calului lansării, cum ar veni, am putut să văd că este un fel de bar concept, unde poţi servi o cafeluţă, un ceiuţ, o apică :D, în timp ce analizezi oferta Vodafone sau, după caz, nu te gândeşti la nimic, doar îţi tragi sufletul :)) O să mai ajung pe acolo, când se mai liniştesc lucrurile cu noul iPhone 6 şi o să simt mai bine ce şi cum. Ca idee, oricum, este interesant.

Vă las cu nişte poze de la lansare. Cu menţiunea că musiu Cabral a fost the master of disaster, ceea ce, tradus, înseamnă că tonul lansării a fost unul foarte relaxat şi că – aici chiar a fost o oareşce surpriză plăcută :) – atât Mihai Galis, director Vodafone Stores, cât şi Bogdan Lerescu, Head of Terminals, Consumer Business Unit, gazdele noastre de la Vodafone, au fost foarte simpatici, teribil de departe de orice înscorţoşenie pe care ai putea, teoretic, să o bănuieşti de la nişte oameni cu funcţii aşa de grele pe cartea de vizită :D

Ah, încă ceva: din pricini pe care nu stau acum să le analizez (şi cred că nici nu ar avea rost…), mi-a picat tare bine bucuria stimabilei pe care o puteţi vedea în pozele de mai jos şi care a fost primul client iPhone 6 de la Vodafone :)

4 comentarii la “Vodafone îţi oferă noul iPhone 6 la 268,99 E cu cu abonamentul RED 49 (P)

  1. Ioana Reply

    La Orange cand ajunge iphone 6 ? pentru ca eu nu pot (si nu vreau) sa-i parasesc :)

  2. Cristi Reply

    Iphonul se bate cu note 4

  3. claudia Reply

    hei:)mersi pt poze:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.