Filmul “Patimile Mariei” promovat printr-o modalitate inedită

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut filmul “Patimile Mariei” la TIFF. Mi s-a părut interesant, dar nu mai mult. Desigur, o grămadă de critici a zis că e minunat şi alea, alea, dar io nu sunt critic deci nu mă pricep, aşa că v-am spus doar cum mi s-a părut ca simplu muritor. Cel mai mult mi-a plăcut la film că am descoperit o actriţă excepţională: Franziska Weiss, care joacă rolul mamei. Numai că să o vedeţi cât de bine joacă şi tot merită să mergeţi la film.

Ce mi se pare foarte fain este modul în care filmul este promovat în România: cu o expoziţie foto în care 14 femei s-au pozat cu o cunună de spini pe cap… Nu zic că e o idee la care să ne ridicăm în picioare şi să aplaudăm, dar eu unul apreciez faptul că se iese din modul clasic de promovare a filmelor şi se face ceva ieşit din normal, ca să nu zic comun :)

patimile marieipatimile mariei 1

EXPOZITIE PATIMILE MARIEI (Small)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)