În comunism, Animafilm producea aproximativ 60 de pelicule de animație pe an

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte interesantă mini-analiza (hai să convenim că îi zicem aşa) de mai jos despre cum a evoluat producţia de animaţie de la noi, din vremea comuniştilor până acum. Şi când zic “de la noi” mă refer şi la românii noştri, care au ajuns să lucreze la nivel înalt pe la studiouri mari de dincolo, după cum puteţi vedea în materialul de mai jos.

De menţionat că aceste informaţii vin în contextul în care în weekend, la Cine Grand Titan, au loc Zilele Animaţiei (vezi programul integral aici), un eveniment cu intrare liberă. Noi, Kooperativa 2.0, suntem partenerii evenimentului, aşa că aveţi mari şanse să ne vedeţi prin zonă :)

zilele animatiei 1zilele animatiei 2zilele animatiei 3

poster zilele animatiei (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “În comunism, Animafilm producea aproximativ 60 de pelicule de animație pe an”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)