Ce înţelegem noi din parteneriatul dintre Asociaţia Română de Relaţii Publice şi universităţi?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu unul, aşa, din goana calului (cum călărim toţi, de altfel, în aceste vremuri de viteza a şasea, desigur), înţeleg cam cele trei chestiuni de mai jos:

1. Universităţile încep să fie din ce în ce mai mult în concurenţă pentru “carne de tun” (studenţi, desigur), aşa că nişte puţin PR la catedra lor, cum ar veni, nu doar că nu strică, ba chiar o să ajute. Pentru unii – cred cu tărie – infuza asta de imagine o să fie decisivă. Mark my words…

2. Nevoia de senioritate (a se înţelege know howul cu care un specialist PR porneşte din start) în munca de PR este ca aerul, în condiţiile în care – din cauză de “nu avem buget, doar nişte pârţuri” – multe agenţii încarcă teribil oamenii lor de PR, aşa că orice cunoştinţă în pluc cu care omul intră în câmpul muncii este beton de ciment.

3. Parteneriatul ăsta este un PR bun pentru Asociatia Romana de Relatii Publice :D Deşi, este drept, ar trebui ca din ce în ce mai multe agenţii să înţeleagă că trăim în epoca sPRocial.

PR universitati

ARRP lanseaza parteneriat cu universitatile

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)