Vreau să îmi daţi exemple de videoclipuri cretine! Pentru că fac Top de Top!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Jur că vreau să fac un Top 10 sau To 20 (sau câte o să mă inspire) de videoclipuri cretine. Şi nu mă sfiesc de nici o culoare când folosesc acest cuvânt. Desigur, “cretin” poate însemna şi ceva ce aşa a vrut să fie făcut, dar în extrem de puţine cazuri, fireşte.

Încep eu prin a vă da clipul de mai jos, văzut pe twitter la Ionuţ. Şi care este absolut fabulos! =)) Voi faceţi propuneri de clipuri proaste în comentarii, ca să am de unde alege. Nu vă sfiiţi, puteţi face mai multe propuneri. Nu de alta, dar are balta peşte :))

http://youtu.be/2z2L1XK03Kw

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Vreau să îmi daţi exemple de videoclipuri cretine! Pentru că fac Top de Top!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)