Avem mai multe companii româneşti în Deloitte Technology Fast 50 Central Europe

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Cam asta-i treaba cu comunicatele de presă pe care le iei aşa cum le primeşti. Adică eu, mânat de cele mai bune intenţii, v-am dat comunicatul de mai jos. Care este corect, desigur, din punctul de vedere al Teamnet, doar că este parţial. Căci adevărul adevărat este că sunt mai multe companii româneşti în acel top. Iar asta ne bucură. Ce nu mă bucură este că nu am avut informaţia asta din prima… Vina mea, desigur, că nu am făcut research. Doar că, vedeţi voi, cum timpul meu este teribil de limitat şi chiar nu am timp şi de aşa ceva, o să fiu circumspect pe viitor la anumite comunicate de astea parţial color. Ca să nu transmit şi eu mai departe informaţia tot aşa, adică parţial color, fireşte.

—————-

Acuma, sincer să vă spun, nu că m-aş pricepe eu care este scopul şi durata vizitei Deloitte Technology Fast 50 Central Europe :)) Dar, ca românu, mă laud şi eu că avem o companie în acest top select (cel puţin aşa îmi pare mie în neştiinţa mea funciară…): Teamnet.

teamnet 1teamnet 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)