Caut bloggeri cu care să mă văd la Cluj International Jazz Festival

Am plăcerea să ajung la Cluj International Jazz Festival. Şi, cum aşa m-a învăţat viaţa 2.0, că e mai fain să ne bucurăm împreună de astfel de chestiuni, cu egală plăcere vă anunţ că tare aş vrea să mă văd cu nişte bloggeri acolo :)

Organizatorii de la Diesel Club au răspuns afirmativ ofertei noastre de a face o campanie prin Blogal Initiative pentru promovarea evenimentului, aşa că punem la bătaie 3 invitaţii duble la toate cele trei zile ale Festivalului.

Aşa, ca să vă faceţi poftă, ia daţi un ochi pe secţiunea specială pentru Festival pe care am făcut-o pe acest prea-frumos blog. O să vedeţi scurte descrieri ale celor care vor veni să cânte şi să ne încânte, precum şi multe piese (din ciclul „am selectat pentru dumneavoastră :D), ca să vă faceţi şi o idee, pe lângă poftă, desigur :))

Şi câteva detalii organizatorice:

Organizator: Diesel Club

Unde: Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Perioada: 23-25 octombrie 2014

Bilete: Le puteţi cumpăra de la birourile Diesel Club (Piaţa Unirii 10) şi/sau de pe Eventim, cu menţiunea că vă recomand abonamentul pentru cele trei zile

Program
23.10.2014 | ora 19:00
Eli Degibri Quartet – Israel
24.10.2014 | ora 19:00
Chico Freeman Quartet – USA
25.10.2014 | ora 19:00
James Blood Ulmer with Pierre Dørge & New Jungle Orchestra – USA / Denmark

4 comentarii la “Caut bloggeri cu care să mă văd la Cluj International Jazz Festival

  1. Ianolia Răspunde

    Eu sper sa ajung la festival, oricum sunt in Cluj atunci! :)

  2. io Răspunde

    Mai, tata, te respect, dar hai sa stabilim ca blogger e cel care scrie(blog e un jurnal). Cel care scrie doar pentru concursuri nu e blogger, e doar un participant la concursuri. Daca bagam la gramada bloggerii adevarati de cei care trag un blog cu 15 postari si alea la concursuri, sa ne laudam ca exista oarecare insi care scrie…

  3. Mara Răspunde

    Unora le place jazz-ul. Si mie printre ei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: