Bucureştenii sunt cei mai iubăreţi din ţară. Dar pe locul V în Europa…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unii sunt sigur că vă amintiţi ridicarea de sprânceană pe care aţi păţit-o când aţi văzut că m-am implicat în campanie LoveVille 2014 a celor de la Durex. Nu mi-aţi zis-o pe faţă (mă rog, unii aţi glumit cu mine în particular :D), dar am simţit eu că vă miraţi că io, ditai bloggerul bătrân şi cu trei prunci acasă, mă apuc de de astea. Dar, să am pardon, a meritat!

Vă spun doar aşa, în treacăt: am câştigat competiţia pe România între bloggeri (respect competitorilor mei, de data asta am fost mai bun! :D), dar – vorbind serios acum – chiar am fost mai bun =))

Per total campanie, Bucureştiul a câştigat campionatul naţional de iubire, ca să zic aşa. Dar la nivel european, ne-am cam furat-o, căci am terminat pe locul V. Bun şi ăsta, nu zic nu, dar parcă altfel îi ştiam pe ai mei când vine vorba despre iubire… :D

Durex_Winner_Clasament

Vorbind serios acum (pot şi de astea, jur!), uitaţi-vă ce rezultate faine a avut campania asta, luată per ansamblu. Aşa, ca studiu de caz, dacă vreţi.

loveville 2014 durex 1loveville 2014 durex 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)