Unde poţi vedea Maleficient pe net. Legal, nu furăciune

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Desigur, unii dinte voi veţi spune “ia-l, frate, de pe net“. Dar nu-s curios aşa. Pentru că – cei care mă ştiţi deja ştiţi – am oroare să văd filmele trase de pe net, care arată naşpa, care se aud naşpa, care sunt, bref, de tot rahatul. În plus, când se poate, din raţiuni ce ţin de coraconul meu că aşa m-am obişnuit să fiu, când pot să plătesc pentru a vedea ceva, plătesc fără nici o problemă. Mai ales că, serios, nu sunt bani care să mă destabilizeze financiar, ca să zic aşa, clişeistic.

Cel mai probabil că, dacă reuşesc să îmi adun familionul la un loc să ne uităm împreună, aşa o să văd şi Maleficient. Pe care, fireşte, l-am ratat în cinematografe. Şi pe care s-ar putea, în condiţiile spuse mai sus, să îl văd pe Seenow, după cum vă raportez mai jos.

maleficient pe net

Maleficent (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)