Scandalosul film “Welcome to New York” vine în Bucureşti

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Jur că e adevărat ce vă spun la faza cu “scandalosul” film “Welcome to New York”, în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest. Pentru că este aşa din trei motive, după capul meu cel creţ:

1. Subiectul filmului este scandalul sexual în care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn, fostul şef al FMI. Mai scandal de atât zău că nu aveţi ce să cereţi.

2. Filmul a fost refuzat la multe festivaluri de profil (inclusiv măreţul Cannes a zis pas) pe motiv că e prea cu scandal. Mai scandal de atât zău că nu aveţi ce să cereţi.

3. Dominique Strauss-Kahn a anuţat că îi dă în judecată pe producătorii filmului, iar soţia distinsului a făcut mare scandal pe tema asta. Mai scandal de atât zău că nu aveţi ce să cereţi.

Mno, dacă mai aveţi chef după toate astea să mergeţi să îl vedeţi, o puteţi face sâmbătă, 25 octombrie, de la 20.00, la Cinema Patria, și duminică, de la ora 13.00, la Cinema Studio.

welcome to new york filmul 1welcome to new york filmul 2welcome to new york filmul 3welcome to new york filmul 4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)