Cum a fost #primadată când am băut bere… (o ruşine, ştiu…)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am povestit ieri cu Cristina la telefon. De altele. De-ale noastre. Şi mi-a zis „ia fi antenă ce faină chestie fac„. Şi mi-a spus despre #primadată. Adică, bref, vă invită să vă spuneţi amintirile legat de, fireşte, prima dată (în comentariu pe blogul ei sau pe mailul primadata at promenada.ro), amintiri care vor intra într-un ebook de mare angajament. Mno, cum să nu îţi placă? :D

Eu, în nimicnicia mea, îmi aduc modesta contribuţie la această iniţiativă şi vă raportez cum a fost #primadată când am băut bere. Fireşte, ce v-aţi fi aşteptat de la mine :D

Nu vă spun ce vârstă aveam. Căci nu încurajez de nici o culoare consumul de alcool la minori. Dar vă spun, totuşi, ce mi s-a întâmplat, pentru că vreau 1. cei tineri să tragă învăţăminte din asta 2. cei mai în vârstă să mă dea ca exemplu de „aşa nu” celor tineri.

Noaptea de Revelion. Organizată la mine acasă. Ai mei, cei mari, erau plecaţi la nu ştiu ce restaurant. De fapt (căci acum pot recunoaşte…), pe asta mă bazam: să fim doar noi, băieţii. Căci, ajunşi noi la o vârstă la care se simţea parfumul bărbăţiei, am zis că e cazul să ne apucăm de treabă şi să lăsăm sucurile la o parte.

Şi ne-am apucat să bem. Cam pe la 22.30. Vorba vine „să bem”. Căci mai mult am gustat. Şi, după cam una bucată de bere de căciulă, cam pe la 23.00 trecute fix, marii bărbaţi care ne credeam eram în situaţiile următoare: eu eram în baie şi jucam baschet la WC cu nişte pahare de sticlă (adică le aruncam în vasul toaletei, ce să mai…); altul era pe balcon şi striga la cei de jos să vină şi ei că e veselie mare la noi; altul s-a apucat să plângă că ce o să îi facă lui mama; altul (ăsta a fost tata lor!) m-a întrebat când mi-am cumpărat televizor color (era un Diamant alb-negru, desigur :D).

Mno, cam asta a fost. Mai mare ruşinea, ştiu. Dar jur că de atunci am dobândit un fel de reacţie alergică (nu zic mai dur…) când aud de copii care consumă alcool. Şi mă enervez de fiecare dată. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră…

chinezu bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum a fost #primadată când am băut bere… (o ruşine, ştiu…)”

  1. #primadata când am mâncat ciorbă de burtă aveam 33 de ani și până atunci avusesem repulsie față de acest preparat. S-a întâmplat să stau la masă cu niște gurmanzi care și dacă ar fi mâncat surcele îți făceau poftă. Am gustat un pic și de atunci ciorba de burtă a devenit una din preferatele mele. Știu chiar și să o gătesc :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)