Bre, Dani Oţil, ce vrei tu de la viaţa mea?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe bune, spuneţi şi voi acuma, cum să intepretez chestia asta?! Adică vine curierul şi îmi aduce ce vedeţi în fotografie. Adică pe musiu Dani Oţil, fotografiat în pat. Şi o cheie de aia magnetică de la o cameră de hotel. Deci cum? :))

Tare ideea de tesing, tare de tot! Adică, mă rog, a fost ceva care m-a determinat să nu ies pe uşa biroului (aşa îmi propusesem, căci am de fugit undeva) şi să scriu ce vedeţi acilea.

Bine, să nu înţelegeţi că nu am şi o adresă de mail de unde să obţin mai multe informaţii. Ceea ce fac imediat. Dar, aşa, ca idee, am zis să vă arăt ce mi se mai întâmplă mie din când în când… :))

IMG_6216

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Bre, Dani Oţil, ce vrei tu de la viaţa mea?”

  1. …ma, io n-am inteles. Chiar tre’ sa mergi la un hotel ca sa afli care e faza, de ce-ai primit poza cu multpreastimatu’ pe perna?! Adica tu ai zis ca ai si o adresa de mail pentru informatii, da’ tu esti Chinezu… poate altii care se trezesc cu pachetu’ asta pe cap, nu primesc si adresa de mail…

  2. Pingback: Dovada că Dani Oțil mă invită într-o cameră de hotel! Așa ceva…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)