21.07.2017

Bre, Dani Oţil, ce vrei tu de la viaţa mea?

Pe bune, spuneţi şi voi acuma, cum să intepretez chestia asta?! Adică vine curierul şi îmi aduce ce vedeţi în fotografie. Adică pe musiu Dani Oţil, fotografiat în pat. Şi o cheie de aia magnetică de la o cameră de hotel. Deci cum? :))

Tare ideea de tesing, tare de tot! Adică, mă rog, a fost ceva care m-a determinat să nu ies pe uşa biroului (aşa îmi propusesem, căci am de fugit undeva) şi să scriu ce vedeţi acilea.

Bine, să nu înţelegeţi că nu am şi o adresă de mail de unde să obţin mai multe informaţii. Ceea ce fac imediat. Dar, aşa, ca idee, am zis să vă arăt ce mi se mai întâmplă mie din când în când… :))

IMG_6216

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Măh, Daniel Buzdugan, şi te mai miri că vă consideră lumea de rahat?

sPRocial

4 comentarii

 1. Alex
  joi, 16 octombrie 2014, 16:12

  …ma, io n-am inteles. Chiar tre’ sa mergi la un hotel ca sa afli care e faza, de ce-ai primit poza cu multpreastimatu’ pe perna?! Adica tu ai zis ca ai si o adresa de mail pentru informatii, da’ tu esti Chinezu… poate altii care se trezesc cu pachetu’ asta pe cap, nu primesc si adresa de mail…

  Răspunde
 2. joi, 16 octombrie 2014, 20:25

  Si continuarea?

  Răspunde
 3. vineri, 17 octombrie 2014, 11:18

  […] Confuzia și curiozitatea nu vine neapărat din cauza invitației în camera de hotel ci datorită faptului că este invitat și Cristi China Birta.  […]

  Răspunde
 4. luni, 20 octombrie 2014, 12:00

  Vrem si continuare :P

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *