Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ia să vă încalţ eu un pic. Cu nişte şosete de la Ronald McDonald :D

Later edit: În urma zâmbometrului propriu şi personal, am decis următorii câştigători: Voinea Cristina Ramona, Anca Pintilii şi Dinu Maria Otilia. Vă mulţumesc pentru participare, să fiţi iubiţi!

———————
Să începem cu poză testimonial, cum ar veni.

IMG_6215

Mno, cum vi se pare că mi se stă cu “jambierele” astea? :)) Da, ştiu, aţi putea spune că sunt dinamovist sau ceva, dar vă rog să nu comiteţi această eroare gravă, căci sângele meu este roşu (aşa cum se cuvine) dar împletit masiv cu albastru, aşa că lăsaţi-o jos pe asta cu Dinamo! :D

Ideea este că, aşa cum v-am spus, eu şi colegu Ronald McDonald facem amândoi 4o de ani anul acesta. Şi, pentru că orice cadou este mai frumos dacă îl împarţi cu alţii, aşa fac şi eu cu şosetele pe care le-am primit de la colegu Ronald, adică am trei perechi pe care vreau să vi le dau vouă.

Sigur, dacă strâmbaţi din nas la gândul că “sunt doar nişte şosete, mno…“, apoi nu aţi înţeles un adevăr fundamental pe care îl practic pe acest blog: indiferent de ce fac aici (şi subliniez “indiferent”), dacă nu ne şi dixtrăm, nu am făcut nimic! Aşa că în această notă de distracţie (criteriu masiv ca să selectez câştigătorii) o să vă invit să răspundeţi la provocarea de mai jos.

Ca să vă lovesc cu şosetele (pardon my French :D) ca premiu, trebuie să ziceţi, cu cuvintele voastre, ce credeţi că mă gândeam când mă uitam la Ronald după cum puteţi vedea în poza de mai jos? :D Cu menţiunea, again, că e pe sistem de fun ce vă propun şi nu o să acceptăm încrâncenări inutile şi deloc spornice. Aştept comentariile voastre până pe 21 octombrie, ora 23.59. După care trei dintre voi o să fie “încălţaţi” de mine cu câte o pereche de şosete :))

ronald mcdonald

Ideea acestui concurs şosetar :)) este că astăzi se împlinesc 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald în lume. Nu stăm acum să vă spun despre casele astea sau despre ce face Fundaţia care le gestionează, dar totuşi vă zic doar atât: fac lucruri foarte faine, asupra cărora voi reveni (cândva, să îmi fac timp de research…) cu un material mai amplu.

Şi, pentru că am găsit la Radu infograficele de mai jos, vi le dau, căci sunt corespunzătoare.

forRMHC-Donation-Box-Infographic_thumb

hKc84I2

15 comentarii la “Ia să vă încalţ eu un pic. Cu nişte şosete de la Ronald McDonald :D

 1. Natural Reply

  Pai cam asa ceva zice fata ta: “Iote si la asta, si cret si cu paru’ rosu. Vrea sa ma eclipseze.” :)

 2. PicincuHobjila Viorica Reply

  ” Si zici ca ai si tu 40 de ani, ha?”

  Am raspuns provocarii doar pentru ca esti simpatic; sosetele nu vreau, caci sunt deja pe lista celor care vor primi :)

 3. Voinea Cristina Ramona Reply

  Cred ca spuneati asa: “Ia uite la tipul asta, fara griji si fericit la culme, iar eu ma gandesc inca cu cine sa votez” ! :))))

 4. Ianolia Reply

  Eu cred ca te gandeai ca stimabilul domn, arata inca bine la varsta lui si te intrebi cum de au facut o copie fidela a ta, tot creata, dar roscata, vesnic zambareata si care nu pare sa fi imbatranit deloc.

 5. Georgiana State Reply

  sau poate….ti-ai propus sa faci o nebunie anul asta si sa incerci totusi o vopsea de par rosie ..!?? Apropo de criza barbatului de la 40 de ani…

 6. Anke Reply

  hmmm…oare asa o sa arat si eu la 40 de ani?

 7. Anca Pintilii Reply

  “Uh, bine ca ai tu toate jucariile ever de la Happy Meal…”

 8. Alex Reply

  “cum vi se pare că mi se stă” ?? Baeee, tu nu stie sa vorbeste!

 9. Andreea 28 Reply

  Te gandeai asa: Bre, esti cu toate?

 10. Alex Reply

  Te uitai la el gandindu-te cum sa-i spui ca ai modificat directia veniturilor Happy Meal, care, mai nou, se duc spre “doamna pom”

  https://www.youtube.com/watch?v=jIw5zF4244Y

 11. selinu Reply

  zici asa: “Agent acoperit ? nu te cred – CIA? … Adica un fel de Ponta?

 12. Madalina Iancu Reply

  Fata ta imi sugereaza urmatoarele : “Iote si la asta. Face pe spiritualul in costumul asta fistichiu. Ete ce sa zic! Se da mai galben decat mine! Bre ma lesi?”

  Sunt calduroase sosetele alea? :)

 13. maria Reply

  Cam asta tre’ sa fi gandit: Ba, da’ asta e chiar bufon – face atata pe fericitul suprem, dar la cat de palid e, sigur nu e cu toate la el! :)))

 14. florin Reply

  Ai zis: Asta seamana cu Buzdugan! Crede că are umor când râde singur:)

 15. Dinu Maria Otilia Reply

  Te gandeai la ceva de genul ,, Mno, ca nu vrea sa inteleaga ca nu-s dinamovist! Nu ma, nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.