Ia să vă încalţ eu un pic. Cu nişte şosete de la Ronald McDonald :D

Later edit: În urma zâmbometrului propriu şi personal, am decis următorii câştigători: Voinea Cristina Ramona, Anca Pintilii şi Dinu Maria Otilia. Vă mulţumesc pentru participare, să fiţi iubiţi!

———————
Să începem cu poză testimonial, cum ar veni.

IMG_6215

Mno, cum vi se pare că mi se stă cu „jambierele” astea? :)) Da, ştiu, aţi putea spune că sunt dinamovist sau ceva, dar vă rog să nu comiteţi această eroare gravă, căci sângele meu este roşu (aşa cum se cuvine) dar împletit masiv cu albastru, aşa că lăsaţi-o jos pe asta cu Dinamo! :D

Ideea este că, aşa cum v-am spus, eu şi colegu Ronald McDonald facem amândoi 4o de ani anul acesta. Şi, pentru că orice cadou este mai frumos dacă îl împarţi cu alţii, aşa fac şi eu cu şosetele pe care le-am primit de la colegu Ronald, adică am trei perechi pe care vreau să vi le dau vouă.

Sigur, dacă strâmbaţi din nas la gândul că „sunt doar nişte şosete, mno…„, apoi nu aţi înţeles un adevăr fundamental pe care îl practic pe acest blog: indiferent de ce fac aici (şi subliniez „indiferent”), dacă nu ne şi dixtrăm, nu am făcut nimic! Aşa că în această notă de distracţie (criteriu masiv ca să selectez câştigătorii) o să vă invit să răspundeţi la provocarea de mai jos.

Ca să vă lovesc cu şosetele (pardon my French :D) ca premiu, trebuie să ziceţi, cu cuvintele voastre, ce credeţi că mă gândeam când mă uitam la Ronald după cum puteţi vedea în poza de mai jos? :D Cu menţiunea, again, că e pe sistem de fun ce vă propun şi nu o să acceptăm încrâncenări inutile şi deloc spornice. Aştept comentariile voastre până pe 21 octombrie, ora 23.59. După care trei dintre voi o să fie „încălţaţi” de mine cu câte o pereche de şosete :))

ronald mcdonald

Ideea acestui concurs şosetar :)) este că astăzi se împlinesc 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald în lume. Nu stăm acum să vă spun despre casele astea sau despre ce face Fundaţia care le gestionează, dar totuşi vă zic doar atât: fac lucruri foarte faine, asupra cărora voi reveni (cândva, să îmi fac timp de research…) cu un material mai amplu.

Şi, pentru că am găsit la Radu infograficele de mai jos, vi le dau, căci sunt corespunzătoare.

forRMHC-Donation-Box-Infographic_thumb

hKc84I2

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Ia să vă încalţ eu un pic. Cu nişte şosete de la Ronald McDonald :D”

 1. PicincuHobjila Viorica

  ” Si zici ca ai si tu 40 de ani, ha?”

  Am raspuns provocarii doar pentru ca esti simpatic; sosetele nu vreau, caci sunt deja pe lista celor care vor primi :)

 2. Eu cred ca te gandeai ca stimabilul domn, arata inca bine la varsta lui si te intrebi cum de au facut o copie fidela a ta, tot creata, dar roscata, vesnic zambareata si care nu pare sa fi imbatranit deloc.

 3. sau poate….ti-ai propus sa faci o nebunie anul asta si sa incerci totusi o vopsea de par rosie ..!?? Apropo de criza barbatului de la 40 de ani…

 4. Fata ta imi sugereaza urmatoarele : „Iote si la asta. Face pe spiritualul in costumul asta fistichiu. Ete ce sa zic! Se da mai galben decat mine! Bre ma lesi?”

  Sunt calduroase sosetele alea? :)

 5. Cam asta tre’ sa fi gandit: Ba, da’ asta e chiar bufon – face atata pe fericitul suprem, dar la cat de palid e, sigur nu e cu toate la el! :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.