Ia să vă uitaţi pe oalacubunatati.ro când mai vrei să comandaţi mâncare

La Kooperativa 2.0, facem şi şedinţe. Mă rog, şedinţe… Adică ne găsim motive să ne mai întâlnim şi să punem ţara la cale. Că nu prea punem ţara la cale şi doar ne hlizim şi ne bucurăm că ne hlizim, asta este altă discuţie :)) Evident că, în cadrul acestor întâlnire organizate la virgulă (da, sigur, îhî :D), ne dedăm la cele cuvenite, adicătelea la de-ale gurii, asezonate cu o bericică, să ne pice şi mai bine. Ultima întâlnire din acest ciclu nemuritor s-a bucurat de prezenţa bucatelor de la oalacubunătăţi.ro. Pe care, desigur, le-am mâncat. Deşi, ca să fiu mai exact, ar trebui să folosesc termenul “le-am devorat” :D

Primul lucru care pe mine personal m-a făcut să ridic sprânceana a fost că mâncarea de la Oala cu bunătăţi vine en gros, ca să zic aşa. Adică în nişte caserole mari, treaba ta după aia cum faci porţiile (moment în care vă spun doar că am rupt caserola cu lasagna, adică porţia mea a fost aproximativ egală cu porţia celorlalţi la un loc… :D). Ceea ce, din foarte multe puncte de vedere (inclusiv al preţului per capita) este de bine, de foarte bine. Căci te organizezi cum vrei, după criteriile tale, alea, alea, v-aţi prins.

Al doilea lucru a fost unul esenţial când vine vorba despre mâncare comandată online: tot ce am mâncat afost foarte bun! Şi vă spune asta unul care tot comandă pe net (ca să folosesc acest termen generic) şi care este constant dezamăgit de calitatea mâncării pe care o primeşte. Drept pentru care, cu tristeţea de rigoare inclusă precum TVA, am renunţat la divizii întregi de oferte din parte multor firme. Căci nu mă uit niciodată cu adevărat la preţ (mă rog, asta nu înseamnă că am comandat vreodată o ciorbă care să coste 27 de lei, să ne înţelegem), ci la cât de bună este mâncarea. Iar aici, Oala cu bunătăţi rulează fin.

Pe lista de menu din după masa cu şedinţa cu pricina, am avut aşa: ciorbă de văcuţă, sarmale, lasagna şi tiramisu. De ciorbă nu m-am atins, pentru că nu a mai încăput nimeni de musiu Claudiu, fan declarat al ciorbei :)) Lasagna, în schimb, a fost declarată de je duşman de moarte, drept pentru care nu m-am lăsat până nu am istovit-o şi am înfrânt-o definitiv, secondat pe sistem de mare angajament de tovarăşa Loredana! Căci a fost foarte, foarte bună, iar eu, pofticios în rotofeiciunea mea organică, nu m-am putut abţine să nu negociez dur cu ea :D Şi am negociat atât de bine, încât sarmalele le-am gustat abia a doua zi, pentru că, după jumătatea de tonă de lasagna, nu a mai fost cine să le testeze în prima zi :D Dar oricum mie îmi plac foarte tare sarmalele reci (da, ştiu, sunt o ciudăţenie culinară je… ) şi le notez la modul corespunzător din această ipostază. De tiramisu nu m-am atins, căci eu şi lumea dulciurilor sunte nişte universuri totalmente diferite. Foarte minunate, dacă îmi permiteţi forţarea, în felul nostru, dar fără să avem nici olegătură unii cu alţii. Dar aştept cu interes recenzia stimabilului Vlad Dulea, despre care vă spun doar atât: în sângele lui curge zaharul, nu limfocită =))

Acesta fiind spuse, vă dau şi nişte poze. Cam tremurate, desigur, căci – mă înţelegeţi şi pe mine – doar profesionalismul meu desăvârşit m-a făcut să mă forţez să fac aceste câteva poze, în condiţiile în care mâncarea mirosea de foioioioi :))

IMG_6023

IMG_6024

 

IMG_6025

 

IMG_6026

 

Ah, încă ceva. Un comunicat oficial, care v-ar putea aduce info suplimentar în legătură cu Oala cu bunătăţi.

oala cu bunatati 1

15 comentarii la “Ia să vă uitaţi pe oalacubunatati.ro când mai vrei să comandaţi mâncare

 1. Marius Matache Reply

  Stii ca am mancat azi un mar, da? :))

 2. Alina Manole Reply

  Inteleg. Scrii frumos. Faci poze. Sarmale. Pofta mea continua. Suport. Dar cand spui ca mananci a doua zi sarmale reci, ciudatenie care ma defineste de cand ma stiu….ma enervez! :))) La urmatoarea sedinte propun sa fiu convocata. Ma convoc. Am zis!

  • Cristian China-Birta Reply

   Vaaaai, colega, cum e viaţa… Îţi dai seama că, din toate lucrurile frumoase de pe lumea asta, noi mai avem un lucru frumos în comun: sarmalele reci… Excelent! :))

 3. Ioana Reply

  Imi place. Dar daca punem lasagna in farfuria revolutionara, stii tu, romanca noastra cu inventia, sper sa nu simtim gust de salata de grâu încolțit și rucola :))))

  • Cristian China-Birta Reply

   Stai liniştită că la mine e simplu: farfuria aia e setata pe gust de bere :))

 4. Roxana Dumitrascuta Reply

  Sarmalele de la Oala cu bunatati sunt delicioase, le-am savurat…

 5. Nicu Reply

  Dar cât să mai înghit în sec uitându-mă la poze?
  Doar o sarma rece ……fă o donaţie, te roagă şi al meu stomac. Berea o-i cumpăra-o eu.

  • Cristian China-Birta Reply

   Pe care le-am mâncat! :)) Dar reţin propunerea cu berea, căci dau bucuros o sarma rece pe o bere şi mai rece :D

 6. Alex Reply

  Cu mine ai la comun lasagna… iar poza aia pur si simplu nu exista. Nu se poate. Domnie feri.

  • Cristian China-Birta Reply

   Clar lasagna nu mai există! Nu a mai existat în câteva minute, de altfel, de când a ajuns la birou. Aaaa, tu zici de poză… =))

   • Alex Reply

    Stai tu linistit, ca si mie imi curge zahar prin vene, ca si domnului Dulea (poate iti mai amintesti de prajiturile Siret din Galati…). Si mi se pare complet nedreapta poza cu tiramisu. E inghetata mea preferata, aia cu tiramisu intr-insa. Stiam eu ca am ceva in comun (si) cu Vlad!

 7. Spanac Reply

  Deci să-mi lase apă-n gură de la pozele cu sarmale si tiramisu, facute cu iphone 6… așa ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.