Ia să vă uitaţi pe oalacubunatati.ro când mai vrei să comandaţi mâncare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

La Kooperativa 2.0, facem şi şedinţe. Mă rog, şedinţe… Adică ne găsim motive să ne mai întâlnim şi să punem ţara la cale. Că nu prea punem ţara la cale şi doar ne hlizim şi ne bucurăm că ne hlizim, asta este altă discuţie :)) Evident că, în cadrul acestor întâlnire organizate la virgulă (da, sigur, îhî :D), ne dedăm la cele cuvenite, adicătelea la de-ale gurii, asezonate cu o bericică, să ne pice şi mai bine. Ultima întâlnire din acest ciclu nemuritor s-a bucurat de prezenţa bucatelor de la oalacubunătăţi.ro. Pe care, desigur, le-am mâncat. Deşi, ca să fiu mai exact, ar trebui să folosesc termenul “le-am devorat” :D

Primul lucru care pe mine personal m-a făcut să ridic sprânceana a fost că mâncarea de la Oala cu bunătăţi vine en gros, ca să zic aşa. Adică în nişte caserole mari, treaba ta după aia cum faci porţiile (moment în care vă spun doar că am rupt caserola cu lasagna, adică porţia mea a fost aproximativ egală cu porţia celorlalţi la un loc… :D). Ceea ce, din foarte multe puncte de vedere (inclusiv al preţului per capita) este de bine, de foarte bine. Căci te organizezi cum vrei, după criteriile tale, alea, alea, v-aţi prins.

Al doilea lucru a fost unul esenţial când vine vorba despre mâncare comandată online: tot ce am mâncat afost foarte bun! Şi vă spune asta unul care tot comandă pe net (ca să folosesc acest termen generic) şi care este constant dezamăgit de calitatea mâncării pe care o primeşte. Drept pentru care, cu tristeţea de rigoare inclusă precum TVA, am renunţat la divizii întregi de oferte din parte multor firme. Căci nu mă uit niciodată cu adevărat la preţ (mă rog, asta nu înseamnă că am comandat vreodată o ciorbă care să coste 27 de lei, să ne înţelegem), ci la cât de bună este mâncarea. Iar aici, Oala cu bunătăţi rulează fin.

Pe lista de menu din după masa cu şedinţa cu pricina, am avut aşa: ciorbă de văcuţă, sarmale, lasagna şi tiramisu. De ciorbă nu m-am atins, pentru că nu a mai încăput nimeni de musiu Claudiu, fan declarat al ciorbei :)) Lasagna, în schimb, a fost declarată de je duşman de moarte, drept pentru care nu m-am lăsat până nu am istovit-o şi am înfrânt-o definitiv, secondat pe sistem de mare angajament de tovarăşa Loredana! Căci a fost foarte, foarte bună, iar eu, pofticios în rotofeiciunea mea organică, nu m-am putut abţine să nu negociez dur cu ea :D Şi am negociat atât de bine, încât sarmalele le-am gustat abia a doua zi, pentru că, după jumătatea de tonă de lasagna, nu a mai fost cine să le testeze în prima zi :D Dar oricum mie îmi plac foarte tare sarmalele reci (da, ştiu, sunt o ciudăţenie culinară je… ) şi le notez la modul corespunzător din această ipostază. De tiramisu nu m-am atins, căci eu şi lumea dulciurilor sunte nişte universuri totalmente diferite. Foarte minunate, dacă îmi permiteţi forţarea, în felul nostru, dar fără să avem nici olegătură unii cu alţii. Dar aştept cu interes recenzia stimabilului Vlad Dulea, despre care vă spun doar atât: în sângele lui curge zaharul, nu limfocită =))

Acesta fiind spuse, vă dau şi nişte poze. Cam tremurate, desigur, căci – mă înţelegeţi şi pe mine – doar profesionalismul meu desăvârşit m-a făcut să mă forţez să fac aceste câteva poze, în condiţiile în care mâncarea mirosea de foioioioi :))

IMG_6023

IMG_6024

 

IMG_6025

 

IMG_6026

 

Ah, încă ceva. Un comunicat oficial, care v-ar putea aduce info suplimentar în legătură cu Oala cu bunătăţi.

oala cu bunatati 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Ia să vă uitaţi pe oalacubunatati.ro când mai vrei să comandaţi mâncare”

  1. Inteleg. Scrii frumos. Faci poze. Sarmale. Pofta mea continua. Suport. Dar cand spui ca mananci a doua zi sarmale reci, ciudatenie care ma defineste de cand ma stiu….ma enervez! :))) La urmatoarea sedinte propun sa fiu convocata. Ma convoc. Am zis!

  2. Imi place. Dar daca punem lasagna in farfuria revolutionara, stii tu, romanca noastra cu inventia, sper sa nu simtim gust de salata de grâu încolțit și rucola :))))

      1. Stai tu linistit, ca si mie imi curge zahar prin vene, ca si domnului Dulea (poate iti mai amintesti de prajiturile Siret din Galati…). Si mi se pare complet nedreapta poza cu tiramisu. E inghetata mea preferata, aia cu tiramisu intr-insa. Stiam eu ca am ceva in comun (si) cu Vlad!

  3. Pingback: OalaCuBunătăți.ro a încheiat un parteneriat cu Trattoria Verdi : Blogul lui Vlad Dulea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)