Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

#băejnebun Discovery Science îşi lansează logo-ul. În spaţiu :))

Foarte tare ideea! Adică, ok, o fi Ziua Mondială a Ştiinţei (respect, alea, alea), dar să o cinsteşti şi pe asta şi să şi te apuci să îţi lansezi logo-ul în spaţiu în contextul în care, oricum, din 3 noiembrie o să ai o identitate nouă, apoi, pe bune, jos pălăria, Discovery Science!

Discovery Science va filma întregul experiment pas cu pas, realizând o serie de scurte episoade despre existența unor bacterii extraterestre în spațiul cosmic. Toate acestea vor fi postate pe YouTube și Facebook începând cu data de 3 noiembrie. Punctul culminant al întregului experiment va fi lansarea în spațiu a unui balon având inscripționat logo-ul Discovery Science chiar de Ziua Mondială a Științei. Întreaga aventură va fi filmată, iar imaginile vor fi postate pe paginile de social media ale Discovery Science, pentru a fi vizionate de fani. Ziua Mondială a Științei va fi sărbătorită și pe pagina de Facebook Discovery România.

discovery science 1discovery science 2

Discovery Science sarbatoreste Ziua Mondiala a Stiintei (Small)

Un comentariu la “#băejnebun Discovery Science îşi lansează logo-ul. În spaţiu :))

  1. Alex Reply

    M-ai facut sa rad cu hashtagu’ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.