#băejnebun Discovery Science îşi lansează logo-ul. În spaţiu :))

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte tare ideea! Adică, ok, o fi Ziua Mondială a Ştiinţei (respect, alea, alea), dar să o cinsteşti şi pe asta şi să şi te apuci să îţi lansezi logo-ul în spaţiu în contextul în care, oricum, din 3 noiembrie o să ai o identitate nouă, apoi, pe bune, jos pălăria, Discovery Science!

Discovery Science va filma întregul experiment pas cu pas, realizând o serie de scurte episoade despre existența unor bacterii extraterestre în spațiul cosmic. Toate acestea vor fi postate pe YouTube și Facebook începând cu data de 3 noiembrie. Punctul culminant al întregului experiment va fi lansarea în spațiu a unui balon având inscripționat logo-ul Discovery Science chiar de Ziua Mondială a Științei. Întreaga aventură va fi filmată, iar imaginile vor fi postate pe paginile de social media ale Discovery Science, pentru a fi vizionate de fani. Ziua Mondială a Științei va fi sărbătorită și pe pagina de Facebook Discovery România.

discovery science 1discovery science 2

Discovery Science sarbatoreste Ziua Mondiala a Stiintei (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#băejnebun Discovery Science îşi lansează logo-ul. În spaţiu :))”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)