Dacă mă ajutaţi să câştig premiul de 10.000 lei, îl donez cui decideţi voi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt, chestiunea este în felul următor: sunt printre finaliştii conferinţei “Anul viitor”, iar unul dintre noi va câştiga premiul de 10.000 de lei. Cum nu ar fi deloc rău să fiu eu premiantul clasei, ca să zic aşa :D, m-am gândit că cel mai frumos ar fi ca banii aceştia să ajungă la cei care au mult mai multă nevoie de ei decât am eu. Aşa că vă cer ajutorul.

[Tweet “Vă rog să mă ajutaţi să câştig cei 10.000 lei. Pentru ca eu să îi pot da mai departe. “]

Vom proceda aşa:

Pasul 1 (obligatoriu, desigur!): să mă votaţi, să vă invitaţi prietenii, amici, familia, dujmanii (:D) să mă voteze. Căci, fireşte, dacă nu o să câştig premiul, nu am ce să dau mai departe. Adică nu avem obiectul muncii pentru pasul următor :)

Pasul 2: după ce o să fiu anunţat câştigător, o să vă întreb pe voi, cei care m-aţi ajutat să câştig premiul, cui să donez aceşti bani. Sincer vă spun că încă nu m-am gândit cum vom proceda. Dar găsim noi o variantă. Oricum, să fim clar înţeleşi!, indiferent ce variantă voi alege, voi veţi decide cine va primi aceşti bani. Să trecem cu bine de Pasul 1 întâi, zic. Dupa aia discutăm cum facem mai departe.

Aşa că reiau rugămintea: votaţi-mă şi îndemnaţi-i pe cei care credeţi că vor să răspundă acestei provocări să mă voteze şi ei. Scrieţi pe blogurile voastre (dacă aveţi), postaţi pe facebook, pe twitter, daţi mailuri (atenţie, nu spamaţi, daţi mail doar acelor câteva persoane al căror feng shui s-ar potrivi cu ce facem noi aici!) şi faceţi ce mai puteţi voi face ca să ieşim, împreună, câştigători.

Mai ales că, jur, am avut dreptate când am făcut predicţia aia: chiar o să împlinesc 40 de ani anul acesta :)) Şi ce cadou mai frumos pot să îmi ofer şi să îmi oferiţi decât să donez aceşti bani cuiva care are mare nevoie de ei :)

premiu anul viitor

Ca material ajutător, cum ar veni, vă dau şi filmul de la prezentarea mea de la conferinţa de anul trecut. Şi vă mai spun că, anul acesta, conferinţa “Anul viitor” are loc între 22-23 octombrie.

Vă mulţumesc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

48 thoughts on “Dacă mă ajutaţi să câştig premiul de 10.000 lei, îl donez cui decideţi voi”

 1. Te votez. Sper sa castigi caci eu as sugera sa donezi premiul unei foste colege de liceu de-de-a mea diagnosticata cu o boala urata.

 2. Sincer, predictia ta era cea mai votabila. Adica si fara sa ma indemni, tot pe aia o votam :)) Locul 2 l-ar avea tipul cu 3D printing, dar sincer mi se pare slaba.

 3. Te ajut.cu o Idee !
  1)-sunt alegeri si lumea citeste despre cei doi.
  2)-la Primarul din Sibiu se stie ca e NEAMT.
  3)-la Premierul din Bucuresti se stie ca e nascut
  in Romania.
  4)-care-i etnia celui de la pct. 3) ?
  5)-sangele apa nu se face si daca mama e

  1. sa zicem albaneza si nu-i e rusine uar tata sa zicem italian si nu-i e rusine de ce sa itivfie rusine s-alegi ceea ce intr-adevar esti ?
   Mi-am puricat mama si tata s-ajung la cine sunt ?
   De ar fi fost urmasi de tzigani si asta e , asta sunt !
   Nu sunt prost ,urat si talhar la drumul mare .
   Asadar Ideea o ai ! Cauta si da informatii !
   Care-i etnia dumnealui ?Nu ce apare scris ori cum arata fata,ochii,parul,nasul…
   Ca E dintr-un anume neam si poate nu stie lumea dar vei fi citit…de f. multi.

  1. Copiii bolnavi de cancer de la Fundeni ar avea multaaaaaaaaaaa nevoie de ajutor. Cu banii castigati de tine le-am putea asigura o alimentatie sanatoasa, absolut necesara in cazul lor si care nu le este asigurata in spitale.

   Succes!

 4. Chinezule Cosmin ti-a dat o idee si tu vrei sa o stergi.
  Ai stil de China.
  Poate Birta e altfel.
  Sau astepti sa pice gagiul din jilt si … ?
  Stil de Romania .

 5. Îți mulțumim pentru vot! Câștigătorul va fi anunțat în cadrul evenimentului!
  Alege câştigătorul!
  Noi am ales cele mai exacte, cele mai amuzante și cele mai originale previziuni făcute în 2013 despre 2014. Până pe 20 octombrie, tu poți alege care dintre ele este câștigătoarea premiului de 10.000 de lei. Alege cu atenție pentru că ai dreptul la un singur vot!

 6. Doneaza acesti bani pentru proiectul “Fire de dragoste” si putem ajunge asa la si mai multi copii prematuri, cu seturi de caciulite si botosei si cuiburi pentru incubator. Iata ce am facut pana acum:
  -dotare neonatologie spital OG Filantropia – http://unusiunu.com/fire-de-dragoste-la-spitalul-de-obstretica-ginecologie-filantropia/
  -dotare neonatologie spital Sf Pantelimon – http://unusiunu.com/fire-de-dragoste-la-spitalul-sf-pantelimon-bucuresti/
  -dotare neonatologie spital Polizu – http://unusiunu.com/maternitatea-polizu-primeste-primele-fire-de-dragoste/
  Multumim, si iti tinem pumnii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)