Lay’s pune la bătaie premii în valoare de 190.520 lei pe retetelelays.ro

V-am raportat eu acilea pe blog în câteva rânduri cam cu e treaba cu marile bătălii între fermierii Lay’s, strâns uniţi sub stindardele marilor conducători Cabral şi Puya. Pe bune acum, între noi fie vorba, tare mi-a plăcut să mă războiesc umăr la umăr, tastatură la tastatură, chip la chip în aceste bătălii :D

Ultima bătălie este una pe o miză de mare angajament: identificarea noilor reţete Lay’s. Bătălia de la locul faptei s-a cam săvârşit, ca să zic aşa. Acum urmează bătălia pe ramură de cititori. Şi din care bătălie toată lume iese câştigată, pentru că premiile sunt în valoare totală de 190.520 lei. Pe căprării, cum ar veni, premiile arată cam aşa:

– 3 premii de câte 25.000 lei

– 1 premiu săptămânal, care constă într-o excursie culinară în Europa

– 1 premiu zilnic de câte 1.000 lei

Ca să puteţi „gusta” din premii de mai sus, trebuie să faceţi după cum vă raportez: caută pungile Lay’s cu rețete secrete, înscrie CODUL PROMOȚIONAL de pe pungă și UN NUME DE REȚETĂ GHICIT DE TINE pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828***.

Dar mare atenţie la indicii! Deja au început să apară, după cum puteaţi vedea în clipul acesta sau în clipul acesta (sunt mai multe indicii despre reţete din ţări diferite, o să vedeţi :D). Şi vă recomand la modul corespunzător să staţi pe fază pe siteul campaniei şi pe pagina de facebook, unde o să mai primiţi indicii care să vă ajute să identificaţi reţeta.

Vă urez mult succes în identificarea reţetelor şi, fireşte, să fiţi voi, cei care citiţi aceste rânduri, cei care câştigaţi măcar 76,76% din premiile puse în joc :D

10711122_984590751567622_4180947803468826773_n

4 comentarii la “Lay’s pune la bătaie premii în valoare de 190.520 lei pe retetelelays.ro

  1. Spanac Răspunde

    Eu o d-aia albastra am, dar cum nu-s mare mancacios de chipsuri, habar n-am de care e. Fu buna la gust, nu zic nu, dar nu stiu de care e.

  2. com Răspunde

    iti cam place cuvantul „batalie”, bag de seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: