Cum am aflat că bacteria Malassezia este principala cauză a apariției mătreții

Unul din lucrurile faine care mi se întâmplă de când am înfinţat secţiunea „Din lumea brandurilor” este că multe branduri s-au prins că mă interesează cum se mişcă în această lume şi îmi trimit informaţii. Pe care informaţii,  cu voia  dumneavoastră, le-aş clasifica în fix trei categorii:

1. Fără nici o valoare. Pur şi simplu nu am ce face cu el. Şi pentru că nu înţeleg absolut nimic din ele, dar mai ales pentru că sunt despre nimic. Aşa că, în afară că pierd vreo 7 secunde că le scanez cu ochiul meu de vultur, altă interacţiune cu ele nu am.

2. Cu valoare oareşcum ascunsă. Precum este cel de mai jos, cu noua generaţie de şampoane antimătreaţă CLEAR. Care, în mod normal, sunt de interes pentru că anunţă un produs nou, dar, pe de altă parte, n-aş putea spune că umăresc avid astfel de ştiri :)) Dar mai interesantă mi se pare faza pe care am scos-o în titlu. Şi din care (de unde păcatele mele să ştiu până acum?!) am aflat despre bacteria Malassezia…

3. Foarte utile. Din mai multe perspective, nu stăm acum să facem analiza. Spun doar că pot fi cele care anunţă lansarea unui produs, un eveniment, o analiză, multe alea alea. Dar îmi sunt pe plac, aşa că, de cele mai multe ori, public din ele acilea pe blog.

clear

 

Vizual CLEAR (Small)

5 comentarii la “Cum am aflat că bacteria Malassezia este principala cauză a apariției mătreții

 1. Hapi Răspunde

  Chiar nu stiam chestiile astea medicale
  Imi place cand brandurile isi explica- ori se explica pe ce-si bazeaza un anumit produs.

 2. Alex Răspunde

  „…deosebirile intre scapul femeilor si cel al barbatilor” ? Of, of, of. De asemenea, „Zinc Pyrithione” se spune in romaneste, probabil, piritiona de zinc. La fel, sunt destul de sigur ca acel „Climbazole” e de fapt climbazola:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Zinc_pyrithione

  http://en.wikipedia.org/wiki/Climbazole

  Ar fi misto sa avem un comentariu de la musiu Make :D Ditai doctoru’, ne-ar lamuri el! :))

  • Cristian China-Birta Răspunde

   I-am aruncat provocarea domnului profesor doctor chimist folkist fotbalist şi ce mai este el acolo :))

 3. Hapi Răspunde

  Lasa ca peste partea aia am trecut majoritatea, doar stim si noi care-s deosebirile dintre „scalpul” FMIlor si cel al barbatilor :)
  Nu stie Wiki mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: