Charlie Ottley, realizatorul documentarului “Wild Carpathia”, vine în Bucureşti

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă nu aţi văzut încă documentarul excelent “Wild Carpathia”, realizat de musiu Charlie Ottley, ar fi timpul să o faceţi. Căci o să vi se zbârlească la modul corespunzător pielea şi – cei care sunteţi în stare a simţi aşa ceva, desigur – o să o băgaţi pe aia cu “mândru că sunt român“. Mai ales pe finalul clipului de mai jos, când prinţul Charles închină o odă Transilvaniei, căci odă teribilă este ce zice majestatea sa (sau care îi este funcţia).

Dar despre altceva am vrut să vă raprtez: Charlie vine în România, ca să citească poezii. Şi ca să dea o mână de ajutor la licitaţia pentru Andreea, la care vă invit să veniţi (LOKAL, Eminescu 57A), căci voi fi şi eu acolo undeva între 11 si 12, văd eu ce cumpăr, sigur găsesc ceva care să mă coafeze.

Atât am avut a vă spune. Ah, şi că am văzut informaţia asta la Brad.

10701937_4649352969493_4699630593756643868_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Charlie Ottley, realizatorul documentarului “Wild Carpathia”, vine în Bucureşti”

  1. Pingback: Vă recomand să mergeţi la TEDx Bucharest pentru Charlie Oattley - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)