Cum am ratat şansa să îi spun lui Lucian Mîndruţă “du-te, măh, lasă-te de de astea”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eram aseară, la o întâlnire de taină (şi nu prea :D). Printre cei de acolo era şi tovarăşul Lucian Mîndruţă. Care s-a retras spăşit (şi nu prea…) într-un colţ şi butona ceva de zor la laptop. La un moment dat, în timp ce eu îmi sorbeam berea, durându-mă la bască, vine şi îmi arată ce tot meşterise. Adică filmul de mai jos.

Acuma, de ce să vă mint, abia aşteptam să îi spună “du-te, măh, lasă-te de de astea“, fără să fi ştiut despre ce este vorba, doar aşa ca să mă pun de-a contra lui, cum ar veni. Doar că nu am avut, din păcate, acest prilej. Căci am râs corespunzător când am văzut creaţia lui. Şi am dat-o mai departe.

Aşa că partea cu “du-te, măh, lasă-te de de astea” se reportează… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum am ratat şansa să îi spun lui Lucian Mîndruţă “du-te, măh, lasă-te de de astea””

  1. Deci draga Chinezule, dupa ce ca ai mancat moca pe banii UE cu mine si chiar si cu lume buna, dupa ca ai baut (fara mine, ca eram cu masina), dupa ce ai avut sansa sa iei si autograf (da’ nu ti-a venit ideea!), te-ai mai ales si cu un film moca!

    Pai, pe bune, ar trebui sa ma luati la meciurile Stelei. Ca port noroc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)