Cum am ratat şansa să îi spun lui Lucian Mîndruţă „du-te, măh, lasă-te de de astea”

Eram aseară, la o întâlnire de taină (şi nu prea :D). Printre cei de acolo era şi tovarăşul Lucian Mîndruţă. Care s-a retras spăşit (şi nu prea…) într-un colţ şi butona ceva de zor la laptop. La un moment dat, în timp ce eu îmi sorbeam berea, durându-mă la bască, vine şi îmi arată ce tot meşterise. Adică filmul de mai jos.

Acuma, de ce să vă mint, abia aşteptam să îi spună „du-te, măh, lasă-te de de astea„, fără să fi ştiut despre ce este vorba, doar aşa ca să mă pun de-a contra lui, cum ar veni. Doar că nu am avut, din păcate, acest prilej. Căci am râs corespunzător când am văzut creaţia lui. Şi am dat-o mai departe.

Aşa că partea cu „du-te, măh, lasă-te de de astea” se reportează… :D

2 comentarii la “Cum am ratat şansa să îi spun lui Lucian Mîndruţă „du-te, măh, lasă-te de de astea”

  1. Lucian Mindruta Răspunde

    Deci draga Chinezule, dupa ce ca ai mancat moca pe banii UE cu mine si chiar si cu lume buna, dupa ca ai baut (fara mine, ca eram cu masina), dupa ce ai avut sansa sa iei si autograf (da’ nu ti-a venit ideea!), te-ai mai ales si cu un film moca!

    Pai, pe bune, ar trebui sa ma luati la meciurile Stelei. Ca port noroc!

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Tovarăşe, vă rog frumos, să nu dăm în diverse de astea! Dacă aţi fi vrut să îmi daţi un autograf, aţi fi putut întreba, poate că aş fi acceptat. Cu atitudini de astea nu construim noi socialismul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: