Vă recomand foarte, foarte, foarte tare să mergeţi să o vedeţi pe Alina Manole!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unul din (puţinele, de altfel) care mă face să încrunt sprânceana din când în când ca blogger,  este că, uneori, am un program atât de învăltorat, ca să zic aşa, încât nu apuc să anunţ nişte chestiuni care se cuvin a fi anunţate mult mai repede decât reuşesc să o fac eu. Şi îmi pare rău, tare rău… Pentru că – aşa cum mi se întâmplă când păţesc de astea – aud faza “vaaai, dar nu am ştiut…”.

Fix  aşa se întâmplă cu turneul pe care stimabila Alina Manole îl face un pic prin ţară. Şi pe care îl anunţ doar acum (şi acum în goana calului…), când au avut loc concertele din Sibiu şi Cluj-Napoca. Mno, sorry…

Dar vă anunţ cu mare drag ca mai sunt concertele de jos. Şi că vă recomand teribil să mergeţi să o vedeţi live pe Alina Manole, jur pe roşu că o să fiţi încântaţi de ce o să vedeţi şi ascultaţi! Să nu îmi spuneţi mie chinezu dacă nu o să fie aşa :) Pentru că Alina are un stil de a se băga în coraconul tău de foioioi. Doar că pentru asta trebuie NEAPĂRAT să o vedeţi live.

Aşadar, dacă sunteţi în Baia Mare (26 septembrie, Sărbătoarea Castanelor), Zalău (27  septembrie, Terasa Boema, Muza Fest), Braşov (28 septembrie, Times Pub) şi Bucureşti (29 septembrie, Teatrelli), tare vă recomand să mergeţi să o vedeţi.

Eu vă dau câteva piese care îmi plac teribil de mult de la Alina, dar care live sună de nu se poate.

foto-turneu-Alina-Manole

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vă recomand foarte, foarte, foarte tare să mergeţi să o vedeţi pe Alina Manole!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)