Cum am cunoscut-o pe Ela Crăciun. La bere, desigur…

Dap, la bere. Mă rog, nu bere de aia pe care am băut-o, ci una mai specială: despre care am vorbit doar :)) Pentru că am întâlnit-o pe Ela Crăciun la evenimentul de lansare a studiului care demontează şi în România mitul cu berea care face burtă. Iar Ela era în „prezidiu”. Recunosc, nu am ştiut de unde să o iau. Adică, fireşte, îmi era cunoscută, dar nu ştiam de unde să o iau exact. M-a lămurit ea :))

Am stat destul de mult de vorbă. Pentru că s-a potrivit că şi eu am vrut să o cunosc, dar şi ea pe mine (şi not for my looks, să ne înţelegem :D). În plus, am avut „noroc” de o ploaia tornenţială, care ne-a ţinut cam juma de oră bună la locul evenimentului. Aşa că am povestit. Cumva, am constatat cu surprindere că avem multe lucruri în comun. Foarte multe dacă stau să mă gândesc la faptul că zici că eram beauty and the beast :))

Unul din aceste lucruri este bloggingul. Căci mi-e colegă de 2.0, ca să zic aşa :D Drept pentru care am pus-o sub observaţie atentă… Şi la berea următoare (Ela, hai să încercăm să o şi bem data viitoare :D), o să discut în cunoştinţă de cauză, ca să zic aşa :)

ela craciun bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)