Pe 6 octombrie ne vedem la concertul lui Marius Matache la Mignon

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cumva ciudat mi s-a părut să îi spun (în titlu) Marius Matache şi nu Maka, aşa cum îi spun de nişte ai buni de când îl cunosc pe stimabil. Dar, mno, nu te joci cu brandul artistului, mă înţelegeţi… :)) Deşi, evidamont, poate că pe scenă o să cânte Marius Matache, dar io tot cu Make mă duc să mă întâlnesc. Şi vă aştept şi pe voi, desigur, pe 6 octombrie, la 19.30, la Teatrul Mignon.

Vă dau şi comunicatul oficial, ca să vedeţi că Make ăăăăă, pardon, artistul Matache lucrează şi cu de astea :D Dar nu înainte de a saluta implicarea stimabililor de la Domeniile Sâmbureşti, Aqua Carpatica şi Hello Hotels în ispravă. Aături de noi, simpaticii de la Kooperativa 2.0 :)

Mignon 6 oct

Aşa, de antrenament, clipul de mai jos…

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Pe 6 octombrie ne vedem la concertul lui Marius Matache la Mignon”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)