Spectacol caritabil de muzică folk și teatru în beneficiul persoanelor cu dizabilități la Centrul Cultural Reduta

Fundația Rafael, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Penitenciarul Codlea, vă invită vineri, 21 februarie 2014, începând cu ora 17:00, la spectacolul de lansare a albumului de muzică folk HOINAR prin Piața Matache al artistului Marius Matache. Este un spectacol caritabil realizat în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Alături de Marius Matache, în spectacol vor “hoinări” persoane cu dizabilități asistate de Fundația Rafael și deținuți de la Penitenciarul Codlea, care vor juca piesa de teatru “Din viață…”. De asemenea, veţi putea cumpăra mărţişoare, lumânări, picturi, bijuterii şi felicitări realizate de persoanele cu dizabilităţi şi de deţinuţi, la cele două standuri care vor fi amenajate.

Intrarea este liberă, dar fiecare participant poate oferi o sumă modică, la alegerea lui, sumă care va fi utilizată în asistarea persoanelor cu dizabilităţi.

Parteneri: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, TVS, ForeverFolk, Transilvania Expres, NewsBV, Romanticu.org, Codlea.Info

Cine este Marius Matache

Prezent de 10 ani pe scena folkului românesc, prin recitaluri în festivaluri de profil, spectacole invitate sau concerte de club, Marius Matache este un artist ce debutează discografic cu un album de autor abia în 2013. Se spune despre artiști că sunt niște tipi excentrici, fie că e vorba de haine, coafură, tatuaje, superstiții, pasiuni. Marius Matache poartă cel mai frecvent jeans, și-a tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt că părul se tot rărea, nu este superstițios, iar pasiunile sale sunt blogging-ul sau sportul. Singurele tatuaje sunt niște puncte pe piept și spate realizate din motive medicale, astfel ca cel mai excentric amănunt legat de artist este…doctoratul în chimie. 

Despre albumul HOINAR prin Piața Matache

Discul său HOINAR prin Piața Matache a fost prezentat, prin intermediul unor spectacole de lansare și prezențe în cadrul unor festivaluri, în 24 de orașe din țară. Titlul de HOINAR prin Piața Matache are mai multe argumente. În primul rând, pentru că în facultate profesorii îl știau drept “băiatul cu piața”. În plus, trebuie ca măcar la a 77-a spiță să fi fost cumva rudă cu celebrul măcelar, deci asocierea este absolut firească. Apoi, albumul este o hoinăreală stilistică și tematică, cele 13 piese de pe album incluzând elemente de folk clasic, dar și teme de blues, un banjo de country pur, un slap bass de funk, o baladă rock, iar temele sunt sociale, de dragoste sau satirice.

Casa de discuri la care a apărut albumul este PATRIA Records, condusă de un alt folkist, Daniel Iancu, fiind primul material al producătorului. Albumul conține 13 piese, la realizarea orchestrațiilor colaborând Daniel Iancu (voci, block-flute), Mădălin Giambașu (chitară), Ovidiu Mihăilescu (chitară), Radu Tudoroiu (percuție), Ștefan Crăciun (chitară solo), Petre Ciobanu (pian, orchestrații auxiliare – bass, tobe, instrumente de suflat, percuții). Masterizarea albumului a fost realizată de Adrian Stavian. Textele sunt semnate de Marius Matache, Loredana Tudor-Tomescu, Lucian Avramescu, Ovidiu Mihăilescu, Liviu-Florian Jianu, Laurențiu Ghiță. Albumul poate fi achiziționat online pe Hanora. Este primul concert Marius Matache în Brașov.

Prietenii albumului sunt Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, ForeverFolk, Blogal Initiative, Salvați Copiii, plus numeroase bloguri, ce au scris peste 50 de articole, identificabile printr-o simplă căutare pe google.

Brasov final web

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Spectacol caritabil de muzică folk și teatru în beneficiul persoanelor cu dizabilități la Centrul Cultural Reduta”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.