Încă o premieră pentru je: o să fiu speaker la Forumul Print & Sign

Dacă aş fi de cealaltă parte a tastaturii, ca să zic aşa, v-aş împărtăţi ridicare de sprânceană pe sistemul „dar ce treabă ai matale cu printul?„. Iote că am :)) Căci musiu Claudiu Ciobanu, cu al său retail-fmcg.ro, are de susţinut o prezentare la Forumul Print & Sign despre rolul ambalajelor în viaţa noastră de zi cu zi. Şi mi-a dat ordin să vin alături de el şi că „condimentez” prezentarea cu chestii de social media. Pe principiul de mare excelenţă, desigur, degeaba ai un ambalaj cu 45534 de premii, dacă reputaţia ta în 2.0 este praf de varză de murături :D

Şi, pentru că suntem partenerii evenimentului cu Kooperativa 2.0, am activat serviciul de brand storming de pe Blogal Initiative (apropo, care sunteţi din partea brandurilor, chiar ies nişte studii interesante…), iar Mihaela Ivan a realizat un studiu cu părerea bloggerilor despre ambalaje, pe care o să îl prezentăm în exclusivitate la târg.

Mai multe informaţii despre târg găsiţi pe siteul oficial. Eu unul vă recomand şi lista speakerilor din cadrul Forumului, căci multe puteţi afla de la aceste minţi luminate, me included :))

print and sign

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)