Cum poţi câştiga un LG3G cu o fotografie cu “Enescu” pe Instagram

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place cum s-au mişcat în social media cei responsabili de promovarea Concursului Enescu. Şi îmi place în continuare :) Au alternat mai multe media în comunicare (aş fi chiar curios să văd rezultatele pe căprării ale acestor – hai să le zicem aşa – teste), aşa cum trebuie făcută, de altfel, o campanie.

Ultima ispravă presupune o fotografie pe Instagram, cu care poţi să câştigi un LG3G (aflaţi pe site ce şi cum). Cu menţiunea că juriul care va acorda telefonul este format din Cristina Bazavan şi Victor Kapra.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)