Cum a obligat un blogger o pastă de dinţi să îşi schimbe “reţeta”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Întreaga poveste o găsiţi aici. Pe scurt, este vorba despre un stomatolog cu blog (aici aş putea scrie vreo 14 capitole despre cât de importante credem noi, la Kooperativa 2.0, că sunt şi vor fi blogurile de nişă), care a scris că biluţele alea mici colorate din pasta de dinţi Crest afectează gingiile. Cum chestiunea a luat o amploare cu brandul Crest nu şi-ar fi dorit, desigur, uite că brandul cu pricina a anunţat oficial, pe twitter, că din 2015 o să scoată biluţele alea din procesul de fabricaţie.

Ce cred eu că ar trebui să înţelegem din asta?

1. Un blogger poate schimba lucruri. Dar numai dacă o face argumentat, fără răcnete inutile şi înjurături şi mai inutile.

2. Brandurile sunt din ce în ce mai atente la ce zice lumea (bloggers included) şi, dacă există destulă presiune pe ele, se supun vox populi 2.0.

3. Trăim într-o lume în care cineva care a fost aproape nimeni poate fi o buturugă ce răstoarnă carul mare.

Power to the people 2.0! Sau ceva…

crest

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum a obligat un blogger o pastă de dinţi să îşi schimbe “reţeta””

  1. Spre deosebire de altii, care prefera sa-i dea in judecata pe bloggeri pentru stricarea imaginii, astia au actionat mai inteligent. Bravo lor (pana la urma) si bravo bloggerului in primul rand. Spor!

  2. Florina, iti multumim pentru sesizare.

    Dorim sa mentionam ca zaharurile sunt principala sursa „curata” de energie pentru organism, mai ales pentru sustinerea efortului. Este, asadar, important sa intelegem cat zahar este „sanatos” sa consumam zilnic si de unde il luam.

    Indicele glicemic al unui iaurt cu fructe este chiar mai mic decat al marului sau al unei banane. De exemplu,100 g de mar contin cam 12 g de zahar, bananele contin 20 g zahar per 100 g; Activia musli contine 10,7g zaharuri la 100g de produs.

    In cantitatea de zaharuri etichetata pe produs este inclusa si lactoza, dulcele din lapte, reprezentand aprox 4g/100g produs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)