Se caută vibraţie pozitivă în jurul cartierului Rahova

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru cei care nu sunteţi din Bucureşti, se impune o precizare: cartierul Rahova este sinononim, în mintea celor mai mulţi, cu – de la peluză spus – cea mai naşpa zonă din Capitală. Iar faptul că este din căprăria lui Vaghelie nu ajută de nici o culoare brandul cartierului, dacă înţelegeţi ce vreau să zic. Toţi aveţi în oraşele voastre o zonă în funcţie de care comparaţi mental tot ce ţine de restul oraşului. În Bucureşti, este Rahova.

Faza cu vibraţia pozitivă din titlu vine pe sistem de The Alternative School for Creative Thinking. Care iniţiativă îi provoacă pe cei care vor să participe să facă exact asta: pe baza unui brief,să găsească acea vibraţie pozitivă a cartierului Rahova, care să schimbe un pic percepţia despre el. Vast program, cum a spus acel mare general (daţi şi voi un google, frate…). Dar merită mă car apreciat efortul. Şi ideea. Şi, de ce nu, cum ar fi să ne surprindă ce iese?

Untitled

10708450_723248141062568_1626215233_n

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)