Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum arată primul pachet oficial lansat de Telekom Romania

Vă dau doar informaţia pe care am primit-o, fără să comentez mare lucru. Dar promit să revin zilele următoare cu nişte consideraţii despre ce cred eu că înseamnă pentru noi intrarea Telekom în România. Căci am stat niţel şi am cujetat mai mult pe tema asta…

oferta telekom 1

oferta telekom 2

oferta telekom 3

2 comentarii la “Cum arată primul pachet oficial lansat de Telekom Romania

 1. Ioan Săbăduş Reply

  Normal ar trebui sa fie cei mai tari de pe piata, dar nu-si instruiesc destul de vbine angajatii si acestia ii trag in jos. Degeaba vii cu oferte “beton”, cand ai angajati prastie.
  Am abonamente la ei (de fapt la Cosmote) si le-am cerut o oferta, dar au spus ca nu pot sa-mi ofere, trebuie sa iau legatura cu agentul meu (nici nu stiam ca am asa ceva). Mi-au dat nr lui de telefon si mi-a spus ca defapt ii o greseala, ca el ii din Cluj si ma redirectioneaza catre un agent din Satu Mare, care o sa ma sune AZI. M-a sunat dupa doua zile, i-am spus ca am nevoie de o oferta pt toata familia (reanoire contracte) si neaparat internet mobil.
  Io cred ca au vreo 5000 de oferte, ca de vreo 5 zile tot ma suna sa-mi propuna.
  Deci, ce posibilitate exista sa trec io ase frumos la Vodafon ? Io zic ca seriozitatea fiind prima, au sanse de 80% sa ma piarda. Si uite asa o prastie de agent trage firma Telekom in jos si pe el il doare la banana.

 2. Ioan Săbăduş Reply

  Ioi era sa uit de o gafa a lor, a celor de la Romtelecom. Nu apreciaza clientii fideli. Au mai multe avantaje clientii noi decat cei cu vechime. Acum vreo doi ani, nu reuseam sa beneficiez de oferta lor decat daca eram client nou. Cine o fi avand mintea asa de scurta si sa vina cu o asemenea oferata incat sa nu ai minim aceleasi avantaje ca si client vechi, cu cele ale unui client nou … tare is curios . No si ase m-au pus pe drumuri. Am reziliat contractul cu ei si dupa 24 de ore, am fost CLIENT NOU si am beneficiat de promotia lor. Dar pt treaba asta m-au taxat si mi-au instalat toate cablaraiele cu 72 de ore intarziere.
  Traim intr-o tara in care majoritatea angajatilor au salariu fix, nu dupa cat gandesc sau muncesc si aici ma refer la procente di realizari, vanzari, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.