În atenţia producătorilor Masterchef

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimaţi producători,

Deşi au trecut câteva zile de când aţi difuzat primul episod din noul Masterchef, abia acum am reuşit să îmi strâng puterile să vă scriu această – hai să îi zicem aşa – scrisoare deschisă. Pentru că, jur, am avut nevoie de acest răstimp pentru a digera cu adevărat cutremurătoarele versuri pe care le-am auzit în emisiune. Motivul pentru care, de altfel, scriu aceste rânduri.

Aş spune, aşa ca preambul, că m-am uitat la emisiune în primul şi în primul rând ca să văd cum prestează musiu Adi Hădean. Căci mare mi-a fost bucuria când am auzit că va face parte din juriu. Am fost un pic crispat, recunosc. Pentru că în calitatea mea (aşa văd eu lucrurile, e o mare calitate pe care arogantul de mine şi-o conferă) de pretenar aş sus-numitului, aşteptam să văd cum pune problema ca să îl sun şi să îi zic “măh, not good“, aşa cum orice pretenar care se respectă şi îşi respectă pretenarul trebuie să facă. Din fericire pentru feng shuiul meu, nu am avut ocazia să fac asta. Adică, desigur, l-am sunat, dar nu ca să îi spun “not good“, ci “bine, măh…“.

Şi, dacă tot suntem la capitolul dat cu părerea despre emisiune, surpriza pentru mine a fost stimabila Patrizia, care m-a făcut să zâmbesc de-a dreptul constant pe tot parcursul showului. Pe Florin îl ştiam, aşa că nu am avut probleme de empatie, ca să zic aşa. Una peste alta, îmi place mai mult decât vechiul format. Mai ales că acum e mai omeneşte pusă problema. Adică lipseşte fix ceea ce mă făcea să nu trag de mine să mă uit la vechiul show: împroşcarea concurenţilor. Care a fost not funny deloc, in my book. Sper să rămână tot aşa feng shuiul emisiunii. Trag nădejde masiv în direcţia asta.

Acestea fiind spuse, revin la motivul pentru care vă scriu: vă rog frumos să îmi spuneţi cum îl cheamă pe tânărul care nu a primit şorţul, dar care m-a lovit definitiv şi irefutabil cu devastatoarele versuri de mai jos. Căci vreau să îi cumpăr cartea de poezii (aşa a zis, că a scos o carte). Nu de alta, dar de unde a venit creaţia de mai jos trebuie să vină şi altele. Iar eu, fire ntelectuală, necesit astfel de inervări spiritualo-livreşti.

Reproduc poezia pe care am auzit-o, cu speranţa că 1. o să fi cât mai exact în reproducere 2. o să îmi spuneţi cum îl cheamă pe junele poet.

Printre florile de goji,
Noi ne-am întâlnit.
Tu te-ai dat cu ojă
Şi eu m-am ofilit.

Vă mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “În atenţia producătorilor Masterchef”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)